Af Jeppe Elkjær Andersen - 19/10-17 09:00

Stjernerne gik fra hinanden i vrede: Nu genopstår legendarisk tv-showStjernerne gik fra hinanden i vrede: Nu genopstår legendarisk tv-show

'American Chopper' stoppede, da far og søn fik endegyldigt nok af hinanden. Nu prøver de igen.

storybild

Skuespilleren Will Smith sammen med Paul Teutul sr. (tv), Michael Teutul (bagerst midt) og Paul Teutul jr. (th). Orange County Choppers byggede en chopper til promovering af filmen 'I, Robot' i 2004. (Billede: FRED PROUSER)

Gennem en årrække var familien Teutul en af Discovery Channels største succeser nogensinde, men i 2012 blev det for meget. Det dårlige forhold mellem seriens to hovedpersoner, Paul Teutul Senior og Paul Teutul Junior, i Orange County Choppers var blevet så dårligt, at de var gået hver til sit. I sidste ende lukkede og slukkede den populære serie 'American Chopper'.

Men nu genopliver Discovery det, de selv beskriver som en deres mest populære serier nogensinde. Det sker til næste år.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Fra 2003 og frem til 2012 kunne man i forskellige udgaver af serien 'American Chopper' følge familien Teutul, som byggede specialfabrikerede chopper-motorcykler til rige og kendte kunder i deres virksomhed Orange County Choppers.

De to hovedkarakterer var faderen i familien, Paul Teutul sr., og sønnen Paul Teutul jr. Faderen drev chopper-biksen, mens sønnen designede de forskellige chopper-motorcykler. Med i serien var også flere af værkstedets medarbejdere som Rick Petko, Vincent DiMartino og Jason Pohl for ikke at glemme familiens anden søn, Michael - eller bare Mike - Teutul, der fungerede som bølgebryder mellem storebror og faderen.

Bølgerne kunne gå ekstraordinært højt i værkstedet, hvilket var med til at give motorcykelbyggeriet et ekstra pift og underholdende element.

Som succesen kom til, udvidede familien Teutul virksomheden, men uenighederne mellem Senior og Junior blev i sidste ende for meget. I 2007 overgik rettighederne fra Discovery til TLC og blot to år efter stoppede den originale 'American Chopper'-serie. Den blev erstattet af 'American Chopper - Senior vs. Junior', hvor Paul Teutul sr. og Paul Teutul jr. var gået hver til sit og stort set ikke snakkede sammen.

Den serie kørte frem til slutningen af 2012, hvor det blev besluttet at trække stikket. Men nu er de altså tilbage.

I USA kan man igen følge familien fra Orange County, New York, i begyndelsen af 2018. Her vil fokus ifølge AP være på familiens forsøg på at komme deres uenigheder og stridigheder til livs.

Om den kommer til Danmark vides endnu ikke, men serien kørte over en årrække på danske Discovery Channel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Han voksede op i Albertslund: Nu...
bt.dk
Messi udraderer Ronaldo: Krydser vild...
bt.dk
Lars Løkke i krig med avis i nat: Min...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx