Af Sebastian Kirk - 24/10-17 16:12

Endelig! Nu vender Anja og Viktor tilbageEndelig! Nu vender Anja og Viktor tilbage

'Kærlighed ved første hik' vender tilbage som en musical til næste år, hvor flere af filmens skuespillere vil genoptage deres roller.

storybild

Sofie Lassen Kahlke og Robert Hansen som Anja og Viktor i 'Kærlighed ved første blik' fra 1999. (Billede: PR)

»Jeg vil godt se på nogle kardoner.«

Hvis du er vokset op i 1990'erne eller før, så har du næsten med statsgaranti set 'Kærlighed ved første hik', som væltede de danske biografer, da den kom ud i 1999.

Filmen affødte - foruden et hav at mindeværdige citater - hele fire efterfølgere om Anja og Viktor, og nu kommer der endnu én - denne gang på de skrå brædder.

Holdet bag 'Kærlighed ved første hik' fra 1999.

'Kærlighed ved første hik - The Musical' er således under opsejling og bliver en realitet til september næste år, oplyser Live Nation, Langkjær Entertainment og Black Box Theatre Holstebro i en fælles pressemeddelelse.

I musicalen kommer flere af skuespillerne fra filmene til at figurere på rollelisten. Således vil både Sofie Lassen Kahlke (Anja), Robert Hansen (Viktor), Karl Bille (Torkild) og Joachim Knop (Peter) være at finde på de skrå brædder til næste efterår.

Rollen som Viktor i musicalen er den første, Robert Hansen takker ja til efter lang tids sygdom. Tidligere er han blevet ramt af en blodprop i hjertet, og i august i år blev han indlagt med en hjerneblødning.

To tidsperioder

I filmen 'Kærlighed ved første hik', som er baseret på Dennis Jürgensens roman af samme navn, går Viktor i 1.g på gymnasiet, mens Anja går i 3.g.

Den nye musical vil foregå i to separate perioder, således at en del foregår i i gymnasietiden, hvor to yngre skuespillere skal genfortælle historien om, hvordan Anja og Viktor mødtes.

Sofie Lassen Kahlke og Robert Hansen i dag - begge 38 år gamle.

Anden del foregår i nutiden. Her har Anja nu forladt sin ægtemand gennem knap 20 år, og Viktor aner ikke, hvad han skal stille op.

Musikken vil blive leveret live af gruppen Innocent Blood, der blandt andet står bag filmens originale soundtrack, 'Den første gang'.

'Kærlighed ved første hik - The Musical' har premiere den 20. september 2018 i Tivolis koncertsal. Herefter er det planen, at musicalen turnerer hele landet - herunder Aalborg, Vejle, Esbjerg, Odense og Holstebro.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

60-årige Torbens ægteskab var i dyb...
bt.dk
Nyd det så længe det varer: Nu er det...
bt.dk
Tempomaskine vinder: Tager fusen på...
bt.dk
Superliga-klub vil have flere på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx