Af - 22/01-16 13:51

Mød manden der spiller bjørn i 'The Revenant': - Sådan bed jeg DiCaprio i numsenMød manden der spiller bjørn i 'The Revenant': - Sådan bed jeg DiCaprio i numsen

Du troede forhåbentlig ikke, at Leonardo DiCaprio kæmpede imod en ægte bjørn?

Bildstrecke im Grossformat »

Leonardo DiCaprio høster for tiden stor ros for sin rolle som vildmarks-jæger i den Oscar-nominerende film 'The Revenant'.

En mand der ikke er nomineret, men måske fortjener ligeså stor ros, er stuntmanden Glenn Ennis, som spiller bjørnen, der går til angreb på filmens store stjerne. Global News har interviewet den 51-årige canadier, der fortæller, hvordan han fik rollen:

- De havde to amerikaere til at udføre opgaven, men det er så hårdt arbejde, at den ene blev indlagt, og så ringede de og spurgte, om jeg ville overtage jobbet.

FILMANMELDELSE: Utrolig film med utrolig historie
FILMANMELDELSE: Utrolig film med utrolig historie


Se bjørne-angrebet i traileren her:

Glenn Ennis blev iført en blå bjørne-dragt og sat til at se en masse natur-videoer.

- Heldigvis findes der masser af dumme mennesker, der filmer sig selv, når de bliver angrebet af bjørne.

- Det interessante er, at angrebet ofte starter meget voldeligt, så bliver bjørnen helt rolig for så at gå amok igen. Vi så det som kattens leg med musen. Det er den, der styrer showet. Det er helt følelseskoldt dyr, som ikke frygter noget som helst.

Anmeldere falder i svime over Iñárritus Oscar-favorit
Anmeldere falder i svime over Iñárritus Oscar-favorit

Om selve scenen fortæller Glenn Ennis:

- Alejandro (Instruktøren, red.) skød scenen kronologisk. Ser man på omgivelserne, var det ret besværligt. Leo bliver smidt op af et træ, vendt om, rullet rundt og kravler så væk. Han havde samtidig tre liner spændt fast, som konstant viklede sig ind i mine fødder og rundt om hans hovede.

Glenn Ennis, bliver til sidst spurgt, hvordan det var at rulle rundt på jorden med selveste Leonardo DiCaprio.

- Haha, det er sjovt. Hvis du lægger mærke til bjørnens hovede. De ville have den til at bide i hans lænd. Så for at få det til at se rigtigt ud, havde jeg mit hovede ud foran hans numse. Mit ansigt var altså inde i Leos numse i et godt stykke tid. Jeg kan godt se, at det måske er nogens fantasi, men det var ikke min haha.

Leonardo DiCaprio dater kun kvinder i denne alder
Leonardo DiCaprio dater kun kvinder i denne alder

Ved årets Golden Globe-uddeling lavede skuespilleren Jonah Hill en parodi på 'The Revenant'-bjørnen:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx