Af - 10/08-14 15:20

Store forandringer venter for 'Downton Abbey'Store forandringer venter for 'Downton Abbey'

For Downton Abbeys mange millioner seere er ventetiden snart ovre. Onsdag vises første afsnit i serie fem på internationalt pressemøde i London, og små og store hemmeligheder er ved at slippe ud.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)


Producenterne bag Englands mest populære tv-serie, har indtil nu holdt alle kort indtil kroppen i forhold til hvilke nye skandaler og hemmeligheder, der udspiller sig i den femte serie.

Men onsdag åbnes et lille vindue indtil afpressende butler, Barrow, lady Edith's hemmelige datter, lady Mary's nye tilbedere og alle de andre Crawley'ere og deres tjenerstab ved et pressemøde for verdenspressen i London.

Kultserie nomineret til 19 Emmy-statuetter
Kultserie nomineret til 19 Emmy-statuetter

Seriens producer Gareth Neame, er ifølge Daily Mirror stadig lukket som en østers, men avisen mener alligevel blandt andet at kunne berette nogle af udviklingerne:

Lady Edith, spillet af Laura Carmichael, begynder at stalke sin bortadopterede datter, lady Mary, spillet af Michelle Dockery, gør, hvad hun kan for at finde en ny far til sin nu faderløse søn George.

Forældre opkalder børn efter narko-konger
Forældre opkalder børn efter narko-konger

Avisen mener også, at nogle i familien kommer i fængsel måske for mord, og at Isobel Crawley, spillet af Penelope Wilton, måske alligevel til sidst falder for sin gamle ven, doktor Clarkson, spillet af David Robb.

DR's Broen vinder tv-branchens gyldne palme
DR's Broen vinder tv-branchens gyldne palme

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Engelsk betjent udskrevet efter...
bt.dk
Zlatan er færdig i Manchester United:...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
Tre danske byer vil ændre navn
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx