Af - 17/03-16 18:55

X Factor: Alex hylder Mads Christian i morgen aftenX Factor: Alex hylder Mads Christian i morgen aften

Fredag endte de to kammerater Alex og Mads Christian i ‘X Factors’ farezone. Det blev sidstnævnte, der måtte forlade showet, men han er langt fra glemt i denne uge.

Bildstrecke im Grossformat »

Når Alex i aften går på scenen for at synge ‘Space Oddity’ af David Bowie sker det som en lille hyldest til hans kammerat Mads Christian, der måtte forlade konkurrencen i sidste uge.

Det var nemlig den sang, Mads Christian skulle have sunget, hvis han var gået videre, fortæller Alex.

- Han havde øvet sangen rigtig meget, og jeg bor stadig hos ham, så han har hjulpet mig. Han har det fint med det. Det er en lille hyldest til ham på en måde, siger Alex.

'X Factor': Se hvad de skal synge på fredag
'X Factor': Se hvad de skal synge på fredag

Fredag aften stod Mette Lindberg i lidt af et dilemma, da hendes to deltagere måtte slå sig til tåls med færrest stemmer fra seerne. I sidste ende blev det Remee og Blachman, der traf beslutningen om at sende Alex videre.

- Weekenden var lidt stram. Jeg havde det stramt over, at Mads Christian var røget ud, siger Alex, som godt forstår, at Mette Lindberg ikke selv havde lyst til at tage beslutningen, selv om hun har modtaget meget kritik efterfølgende.

- Hun vidste ikke, hvem hun ville vælge af os, fordi vi er meget forskellige. Jeg kan godt lide, at hun er sig selv og ikke bukker under for det, man skal gøre, siger han.

Kvindehåndbold skubber 'X Factor' på fredag
Kvindehåndbold skubber 'X Factor' på fredag

Selv om bookmakerne ikke tror på, at Alex kommer videre fredag aften, er det ikke noget, der betyder meget for ham.

- Jeg tror, at de vurderer efter, hvad der bliver skrevet på de sociale medier. Men i virkeligheden kommer det jo an på ens præstation på aftenen. Jeg tænker, at denne her sang rammer sindssygt mange. Jeg har også en ny ‘save me’-sang, hvor jeg får lov at spille akustisk. Så hvis jeg skal ud, så har jeg ikke noget imod at ryge ud med de her to gode sange.

Her er sangen, som Alex skal synge i morgen aften:

LÆS OGSÅ: Mads Christian fra 'X Factor': Sådan ser fremtiden ud

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand anholdt for vanvidskørsel...
bt.dk
Ny aftale rammer danske cirkusser:...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Populær DR-vært stopper på program:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx