Af - 13/12-16 13:42

Svensk debattør raser: Derfor er 'SKAM'-William en potentiel voldtægtsforbryderSvensk debattør raser: Derfor er 'SKAM'-William en potentiel voldtægtsforbryder

Er William fra 'Skam' en skidt fyr? Svensk journalist advarer.

Bildstrecke im Grossformat »

Om der er tale om broderligt jalousi, eller reel frygt for fremtiden vides ikke, men nu har en svensk journalist ved navn Malin Nilsson skrevet en kronik i avisen Nyheter24 om sit syn på den norske hitserie 'Skam' og særligt forholdet mellem karaktererne Noora og William, hvis forhold hun betegner som decideret usundt.

Hun indleder sin kronik med overskriften 'Nej, William og Noora i 'Skam' er ikke et 'nuttet par', hvorefter hun argumenterer for, at William faktisk balancerer på grænsen til at være en voldtægtsforbryder.

GENIAL video: Se SKAM-slænget til reunion 25 år senere
GENIAL video: Se SKAM-slænget til reunion 25 år senere

- Man behøver nærmest ikke engang at ridse i overfladen for at se, at deres forhold ikke er sødt. For uanset hvor meget vi så gerne vil tro, at William bare er en misforstået bad boy, som inderst inde er en 'virkelig god fyr', så er han alt andet end det, indleder hun sit angreb.

- William er ligesom mange andre mænd en potentiel voldtægtsforbryder, der ikke tager et nej for et nej.

Hun minder læserne om, at forholdet mellem Noora og William startede med, at William, med veninden Vilde som gidsel, truede Noora til at gå på date med ham.

- Og det er bestemt ikke første eller sidste gang, vi har set det på film eller tv. Tænk bare på 'The Notebook', '10 things I hate about you' og 'She's all that'. Men vi er så vant til det, at vi ikke engang hæver et øjenbryn, skriver den svenske debattør..

TV: Vi har lavet din nye yndlingsdrink med vodka og Nutella - se her hvordan
TV: Vi har lavet din nye yndlingsdrink med vodka og Nutella - se her hvordan

- William, Patrick og Zack (fra de nævnte film, red.) og mange andre mænd som dem fortsætter med at skabe en voldtægtskultur'. Med mænd, som ikke kan og ikke vil forstå et nej.


LÆS OGSÅ: Bekræftet: Ny sæson af SKAM kommer til foråret

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
LIGE NU: Person stukket ned ved...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx