Af David Andersen - 08/11-17 09:56

Mads Steffensen om 'Mads og Monopolet': Her er det bedste dilemma nogensindeMads Steffensen om 'Mads og Monopolet': Her er det bedste dilemma nogensinde

Nu er der udkommet en bog med de bedste citater fra 'Mads og Monopolet'.

storybild

Mads og Monopolet har indtaget Smuk Fest. Monopolet er Sara Bro, Stéphanie Surrugue og Simon Jul (Billede: Axel Schütt)

Den 6. september 2003 blev der skrevet historie - skulle det vise sig senere - da det allerførste program med 'Mads og Monopolet' gik i æteren på DR P3.

I dag, mere end 14 år senere, er programmet mere populært end nogensinde, og bliver hver uge fulgt af over en million lytter på sin nye platform på P4.

Danskerne kan tilsyneladende ikke få nok af skøre dilemmaer og mindeværdige citater, og nu kan de få endnu mere af det i programværten Mads Steffensens spritnye bog, som har fået titlen 'aldeles fremragende - håndplukkede ord fra programmet'.

I forbindelse med lanceringen af bogen har vi via mail spurgt Mads Steffensen, hvad der er hans yndlingsdilemma fra programmets historie:

Det fik ham til at diske op med noget af en kattepine:

»I bogen er Suzanne Bjerrehuus's citat fra 2003 med: 'Der er ikke noget så dejligt, som at møde den eneste ene, og det er lige vidunderligt hver eneste gang'. Sådan har jeg det også med dilemmaer, jeg får altid en ny favorit. Men det dilemma, de fleste spørger til stadigvæk, selv om det efterhånden er over 10 år siden, det var med, er Vivi, der var til fest og kom til at gå i seng med en mand, der, som hun skrev, var 'sort som den nat vi elskede i'. Og nu var hun gravid, og hvad skulle hun nu sige til sin faste kæreste…"Øhh skat, det kan godt være vores førstefødte har en lidt anden farve, end du regner med…” eller hvad…!«

Vi håber, at Vivi kom helskindet gennem den affære.

Mads Steffensen fortæller videre, at han har skrevet bogen, fordi han vil give danskerne et godt grin og sætte nogle gode tanker i gang:

»Der bliver sagt så mange gode ting i programmet, som kan bruges i alle mulige sammenhænge. Nu har vi taget citaterne ud af dilemmaets kontekst, så folk kan bruge dem, som de har lyst. Jeg håber, at de kan give et godt grin eller måske sætte nogle gode tanker i gang. Måske endda være et motto, man kan bruge igen og igen. Jeg siger altid, at Mads & Monopolet har verdens bedste lyttere, og vi har lavet bogen til dem, der bare godt kan lide programmet og de aldeles fremragende gæster jeg har med. Vi kan ikke lave programmet uden modige lyttere, der ringer og skriver ind med dilemmaer, som andre godt gider høre på. Og bogen er til dem allesammen. Husk at bliv ved med at fucke op i jeres eget eller andres liv, vi er nogen der lever af det… På forhånd tak!«

Bogen er spækket med mindeværdige citater, og vi har her udvalgt fem små smagsprøver:

»Når man opfører sig som en mor over for sin mand, så kan man godt få sin vilje, men man får ikke et ordentligt skrald«.

- Hella Joof.

»Det er bollevejr i dag«.

- Søren Fauli.

»Der findes ikke noget mere lækkert end at drikke mælk direkte af kartonen«.

- Martin Krasnik.

»Tilgivelse er noget, der kan punktere selv de ondeste følelser«.

- Søs Fenger.

»Jeg mener, at fristelser er til, for at man skal falde for dem«.

- Asger Aamund.

Bogen udkom 26. oktober, og kan købes i hele landet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx