Af - 09/09-14 20:43

Iben Hjejle og Lars Brygmann indblandet i cykel-ulovlighederIben Hjejle og Lars Brygmann indblandet i cykel-ulovligheder

De spiller hovedrollerne i 'Dicte', men hvor meget kriminalitet er der egentlig i deres privatliv? Metroxpress tog en snak med Iben Hjejle og Lars Brygmann forud den nye sæson af TV2's succes-serie.

storybild

(Billede: Polfoto)

- Jeg er overhovedet ikke den store detektiv. Så sent som i morges, kunne jeg ikke engang finde mine nøgler. De ligger sikkert i køleskabet, griner Iben Hjejle.

Iben Hjejle fotograferet med ægtefælle til Se & Hør-direktør
Iben Hjejle fotograferet med ægtefælle til Se & Hør-direktør

Sammen med resten af 'Dicte'-holdet inviterede hun tirsdag pressen til snigpremiere på den nye sæson, der har premiere på TV2 den 24. september. Hun ville ønske, hun var ligeså snu som sin rolle, kriminaljournalisten Dicte Svendsen, men det kan hun altså desværre ikke prale af.

Kendte politianmelder Aller
Kendte politianmelder Aller

Hun fortæller i stedet om en episode sidste sommer, hvor hun meget ironisk blev stoppet af politet.

- Jeg har jo tidligere spillet betjent i Anna Pihl, så da vi kom til at køre to på en cykel – uden lys – og blev standset af et par betjene kiggede de bare på mig 'Og så lige dig!'. Jeg var lige ved at begynde at tude, haha.

Iben Hjejles 'Dicte'-makker Lars Brygmann er tilgengæld også den store Sherlock Holmes i privaten.

- Jeg fik fornyligt stjålet et par cykler. Vi bor ret diskret, så de stod helt ulåst. Jeg tog rundt og ledte på alle stationer og endelig fandt jeg dem ude foran Netto ved Hellerup station. Jeg bliver altid opslugt af sådan nogleting, og det kan drive mig til vanvid. Men nu sørger jeg også for, at cyklerne står låst hele tiden, fortæller han.

Brygmanns datter springer ud som 'Gasolin'-sanger
Brygmanns datter springer ud som 'Gasolin'-sanger

Lars Brygmann er ellers ikke normalt den store fan af krimier.

- Jeg ser for eksempel ikke Station 2. Det keder mig. Historien skal løfte sig op på samfundsniveau, før jeg bliver fanget, smiler han.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Opsigtsvækkende 'censur' i...
bt.dk
Skatteekspert: Fordel ved udbredt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx