Af - 06/10-16 14:18

Mette Blomsterberg efter 'kage'-drama: - Jeg er IKKE homofobiskMette Blomsterberg efter 'kage'-drama: - Jeg er IKKE homofobisk

- Kritikken er kommet bag på mig.

Se hvad der sker, når man googler 'polterabend kage'. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

'Den store bagedyst' udviklede sig onsdag aften til en debat om køn og sexisme på de sociale medier, efter at dommerne sendte DSB-medarbejderen Gunnar Weis Reinhardt ud af programmet, da han ifølge deres mening ikke havde lavet en maskulin-kage.

Gunnar selv har her dagen derpå ikke lyst til at blande sig i debatten om, hvorvidt hans polterarbend-kage var maskulin eller ej.

STÆRKE BILLEDER: Se hvad der sker når man googler 'polterabend kage'
STÆRKE BILLEDER: Se hvad der sker når man googler 'polterabend kage'

'Den store bagedyst'-dommer Mette Blomsterberg har også for travlt til at snakke med metroxpress, men udtaler kort i en mail:

- Kritikken er kommet bag på mig. Og jeg vil gerne understrege, at jeg på ingen måde er homofobisk. Når kritikken kommer bag på mig, så er det fordi, at jeg som dommer udelukkende foretager mine valg ud fra et fagligt synspunkt – intet andet. Og når vi vælger Gunnar fra, så er det fordi vi mener, at han, ud fra den definition og afgrænsning som deltagerne er blevet stillet i opgaven, ikke har løst opgaven særlig godt.

Seerne raser over sexisme i 'Den Store Bagedyst': Her er DRs svar
Seerne raser over sexisme i 'Den Store Bagedyst': Her er DRs svar

Temaet for aftenens udsendelse var 'mandehørm'. Vært Timm Vladimir bad i tredje bage-runde deltagerne om at bage en polterabend-kage, og her valgte Gunnar at bage en hjerteformet, lyserød kage med champagne-smag.

Dommerne mente, han havde misforstået opgaven, og Mette Blomsterberg kaldte det for en 'dåbskage'.

LÆS OGSÅ: Bagedyst-Jesper kæmper for at blive far: Det er megahårdt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx