Af - 12/08-15 20:47

Populær tåreperser bliver til tv-seriePopulær tåreperser bliver til tv-serie

Amerikansk tv-kanal er ved at udvikle en tv-serie baseret på 'The Notebook'.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du har set 'The Notebook', har du helt sikkert fældet en tåre eller ti. Nu kan du snart fylde en swimmingpool med din tårer, for en amerikansk tv-kanal vil nemlig gøre den populære film - der oprindeligt er baseret på en roman - til en tv-serie.

via GIPHY

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Mean Girls' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Mean Girls' ud i dag

Det var Rachel McAdams og Ryan Gosling, der spillede de forelskede hovedroller - og samtidig blev et par uden for skærmen - i 2004. Filmen blev overraskende et stort hit i biograferne og er siden blevet en klassiker, når det kommer til romantiske tårepersere.

Det er tv-kanalen The CW, der er i gang med at udvikle tv-serien, men det er stadig tidligt i processen, så der er ikke mange detaljer om det nye projekt.

Overhovedet for The CW, Mark Pedowitz, fortæller dog ifølge Entertainment Weekly, at vi ikke skal regne med at se den ældre udgave af parret, som man gjorde i filmen.

GALLERI: Sådan ser 00'ernes one-hit wonders ud i dag
GALLERI: Sådan ser 00'ernes one-hit wonders ud i dag

Den officielle synopsis for serien lyder således:

- Serien vil følge den romantiske rejse mellem de to elskværdige centrale karakterer, Noah og Allie, og begyndelsen på deres forhold, mens de bygger deres liv og fremtid sammen med USAs racepolitik, økonomiske usikkerhed og de sociale skikke efter Anden Verdenskrig i de sene 1940'ere som baggrund i North Carolina.

GALLERI: 18 kendispar vi havde glemt fandtes engang
GALLERI: 18 kendispar vi havde glemt fandtes engang

Se traileren til den originale film her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx