Af - 16/01-17 20:05

Satireprogram om ISIS får hug: - Skammeligt og usmageligt!Satireprogram om ISIS får hug: - Skammeligt og usmageligt!

Nu har over 38.000 skrevet under på, at BBC skal tage programmet af sendefladen.

storybild

(Billede: Screenshot fra BBC)

Et satireprogram har fået folk verden over til at rase, og nu har over 38.000 personer skrevet under på, at programmet skal fjernes fra sendefladen.

'The Real Housewives of ISIS' hedder satireprogrammet, der er en parodi: Ikke bare på realityprogrammet om de rige forstadsfruer fra 'The Real Housewives of Beverly Hills', men også på verdens mest berygtede terrororganisation ISIS.

Og det er faldet tusinder for brystet.

Dårlig smag! Ikke sjovt overhovedet. Jeg er sikker på, at de, der er blevet påvirket af ISIS eller har været offer for dem, eller de pårørende til de dræbte i terrorangreb, ikke vil grine.

På BBC Two's Facebook-side er videoen blevet set over 27 millioner gange. Videoen er delt mere end 264.000 gange og over 165 har reageret på opslaget, der netop har ramt de 100.000 kommentarer.

Screenshot fra BBC

Der er med andre ord delte meninger om satireprogrammet, der følger de fire ISIS-fruer, der blandet andet bliver uvenner, fordi to af dem har taget ens bombeveste på. En kommentar til kvinder, der kommer til at iføre sig den samme kjole til en fest.

Afskyeligt! Er jeg den eneste, der tænker, at det her både er dårligt og smagløst?

Humoren er lige til grænsen og måske over, og nu har over 37.000 skrevet under på, at BBC skal tage programmet af sendefladen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Premier Leagues værste indkøb kåret:...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Kriminelles nye fidus: Truer sig til...
bt.dk
Over 100.000 kan blive ramt: Sygdom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx