Af - 15/09-13 16:08; Opdateret: 15/09-13 19:04

Natholdet afviste Robbie Williams som medværtNatholdet afviste Robbie Williams som medvært

I morgen aften blænder Anders Breinholt op for syvende sæson af 'Natholdet'. Vi har talt med den populære vært om de mange medværter, han har haft i studiet.

storybild

(Billede: Kristian Dam Nygaard)

Som optakt til syvende sæson af 'Natholdet', der har premiere i morgen aften, fortæller Anders Breinholt her om de mange forskellige medværter.

Backup-værter
- Vi har en lille håndfuld venner af huset, vi kan udnytte, hvis vi har fået et afbud i sidste øjeblik. Det er heldigvis kun sket to gange. Den ene gang kom Pilou Asbæk, som lige var blevet far og sikkert syntes, det var fedt at komme lidt ud, og den anden var Jonatan Spang.

Drømme-medværter

- Jesper Christensen. Jeg er stor fan. Det vil være nærliggende at sige en af de kongelige, men dem vil alle jo have med. Vi prøvede at få kronprinsen med under OL sidste år, men kongehuset svarede aldrig tilbage. Noel Gallagher er også en personlig favorit. Jeg interviewede ham engang i Paris, hvor han svarede på lytterspørgsmål. Det var en stor rodebutik, og han vil sikkert også bare sidde og være sur i Natholdet.

LÆS OGSÅ: Breinholt og Gøtzsche sejrede ved tv-fest

De vil ikke være med
- Vi har spurgt Rasmus Seebach flere gange. Han er en ekstrem rar og sød mand, men har sikkert tænkt, at han ikke var sjov nok. Efter et par gange holdt vi op med at spørge. Birthe Rønn Hornbech fik jeg et møgfald af efter en virkelig sjov mailkorrespondance, hvor jeg ikke tror, hun forstod ironien. Da vi spurgte Jesper Christensen skrev han tilbage, at vi aldrig nogensinde skulle skrive igen. Ikke i en alvorlig tone, han havde bare ikke lyst.

Robbie Williams
- Vi har ingen udenlandske medværter med, fordi vi jo heller ikke bruger udenlandske klip. Det har været på tale to gange. Den ene gang var da Top Gear-værterne var i landet for at lave et show i Forum. De havde desværre ikke tid. Den anden gang fik vi tilbudt at få Robbie Williams med. Han kunne kun en lørdag, men da vi ikke optager i weekenden, sagde vi nej tak. Han optrådte i Voice (Danmarks største stemme) i stedet.

LÆS OGSÅ: Huxi på Gintberg-tour - Folk vidste ikke hvem jeg var

Yndlings-udsendelsen
- Den første gang vi tog på Danmarksturné var vi i Rønne på Bornholm. Jørgen Fonemy varmede publikum op, og da L.O.C. så kom ind som medvært, gik salen amok. Jeg fik kuldegysninger, og jeg tror, jeg så små tårer i øjnene på L.O.C., som for øvrigt altid er en fremragende medvært, fordi han bare er sig selv. Og så er han nem at tage røven på.

Største diva
- Jeg holder meget af Ulla Terkelsen, men hun ville simpelthen ikke have Natholds-trøjen på. Det ville Jørgen Leth heller ikke, som direkte sagde, at den var for grim. Han er med i den nye sæson, og da vi er skiftet fra at bruge H&M-trøjer til Tiger of Sweden, kan det være, at vi kan få ham i trøjen. Generelt har der ikke været nogle krukker med i programmet. Det er oftest deres pr-folk, der kan være irriterende.

LÆS OGSÅ: Anders Breinholt flytter sammen med ny kæreste

Natholds-koppen
- Vi stoppede med at bytte kopper, fordi folk gik amok med at sende ind til os. Vi modtager faktisk stadig kopper fra folk, der vil bytte. Når jeg bor på hotel, oplever jeg ofte, at personalet har stillet en kop frem til mig. Når medværterne får en kop i programmet, bliver de oprigtig glade. Jørgen Leth glemte sin, da han var med. Så ringede han dagen efter og spurgte, om vi ikke kunne sende den med taxa. I den nye sæson uddeler vi Natholds-blyaneter, men det bliver sikkert ikke nogen succes.

Den nye sæson
- Vi forsøger at fortsætte i samme stil med et par nye medværter og så nogle af de gode gamle. Vi arbejder på at lave en særlig Danish Music Awards-uge, hvor vi gerne vil have Thomas Helmig ind. Og så ligger vi i forhandlinger med Helle Thorning-Schmidt. Nu må hun da snart sige ja.

Følg Anders Breinholt på Twitter via @andersbreinholt.

LÆS OGSÅ: Robbie: I mit næste liv vil jeg være dansker

LÆS OGSÅ: Robbie svinede dansk eks-Michelin-restaurant

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx