Af Trine Steengaard Nielsen - 17/07-17 15:22

Danske 'Game of Thrones'-stjerner afslører: Sådan bliver syvende sæson   Danske 'Game of Thrones'-stjerner afslører: Sådan bliver syvende sæson

Nu kommer vinteren (og syvende sæson) endelig! I dag 17. juli har syvende sæson af "Game of Thrones" premiere. Det er nu, slaget skal stå mellem jerntronens bejlere, og ingen ved, hvem der kommer levende eller døde fra den farlige vinter…

Game of Thrones 17 juli

Nu kommer vinteren (og syvende sæson) endelig! I dag 17. juli har syvende sæson af "Game of Thrones" premiere. Det er nu, slaget skal stå mellem jerntronens bejlere, og ingen ved, hvem der kommer levende eller døde fra den farlige vinter…

Millioner af mennesker vil i dag mandag sidde tryllebundet foran skærmen, når den længe ventede syvende sæson af den populære HBO serie ’Game of Thrones’ sættes i gang.

Kult-serien ’Game of Thrones’ bygger på en fantasyromanserie af George R.R. Martins, og udspiller sig i Westeros syv kongeriger. Og her - som titlen antyder - foregår en drabelig kamp om tronen, som adskillige dyster om.

Ingen ved, udover dem der er involveret i serien, hvad der kommer til at ske i den syvende sæson? Men ved premieren i L.A. løftede flere af stjernerne fra serien sløret for, hvad de mange fans kan forvente.

Nikolaj Coster-Waldau har siden 2011 haft en af hovedrollerne i tv-serien, hvor han spiller Jaime Lannister. Ved premieren i L.A. fortalte han til Reuters, at det bliver en sæson fuld af action.

LÆS OGSÅ: Hun spillede syg prinsesse i Game of Thrones: Sådan ser hun ud i dag

»Disse syv afsnit er den første halvdel, men det vil føles som en normal sæson. Men du vil spørge dig selv: Hvorfor er der kun syv?' Men der sker så meget i disse episoder, og der er store øjeblikke i dem alle, så forhåbentlig bliver ingen skuffet.«

Også Liam Cunningham, som spiller Ser Davos Seaworth, lagde ikke skjul på, at der kommer til at være mere handling end optakt nu.

»Der er en helt anden følelse i år. Det vil du se, når det starter. Det er bestemt ikke alle disse forskelligartede historier. Vi har set folk der kommer og går, og nu skal der handles på det, når vi starter,« siger han til Reuters.

I syvende sæson kommer vi også til at se mere til karakteren Euron Greyjoy, der spilles af danske Pilou Asbæk.

»Jeg ser sæson seks som en introduktion til Greyjoy. Her i sæson syv får vi lov til at folde ham en lille smule mere ud. Men jeg aner ikke, hvor jeg ender henne, om jeg dør eller ej,« siger Pilou Asbæk til Ritzau Fokus og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Game of Thrones-skuespiller dør 36 år gammel

»Det vigtigste for mig i denne sæson var, at jeg ville prøve at have det sjovt i hver eneste scene. Det er ret svært at vise et nuanceret billede af en stjernepsykopat, men jeg prøver at gøre det så godt, som jeg overhovedet kan.«

Jon Snow organiserer Nordens forsvar. Cersei prøver at udligne oddsene. Samwell opdager afgørende oplysninger. Daenerys kommer hjem.

Syvende sæson (de første syv afsnit) af "Game of Thrones" har premiere den 17. juli på HBO Nordic.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Svømmestjernen Daniela Samulski er...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Sigtet for at overfalde Papes...
bt.dk
Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx