Af Julie Bülow - 09/09-17 19:35

Vild med Game of Thrones? Så vil du elske det her frække kostumeVild med Game of Thrones? Så vil du elske det her frække kostume

Game of Thrones fans kan nu krydre sexlivet - eller måske bare kostumeballet - med et frækt lædersæt

storybild

Det så ud til at blive både råt, urimeligt og svært for Dany at kæmpe sig tilbage i førersædet, efter hun blev taget til fange af en horde af Dothraki blod-riddere i slutningen af femte sæson. Det tog dog blot halvanden scene, og det er et godt udtryk for, at mange plottråde bevægede sig for hurtigt i første afsnit af sjette sæson. (Billede: HBO)

Game of Thones har fastfrosset seere foran skærmen i hele verden - gennem flere år. Og det er ikke så få af de intense karakterer, der har vækket pirrende tanker hos fansne. Hvad med for eksempel Jaime Lannister, spillet af vores allesammens Nikolaj Coster-Waldau? Eller måske Pedro Pascals karakter Prince Oberyn Martell?

Og så er der naturligvis også den unge (Ja, det er en kompliceret historie) bastard-konge Jon Snow. Har du et godt øje til den krølhårede konge, spillet af britiske Kit Harington så er der godt nyt. Den amerikanske sexshop Yandy har nemlig lavet et ret så virkelighedstro lingerikostume, så du kan ligne en fræk Jon Snow.

Kostumet hedder selvfølgelig ikke 'jon snow'. Du ved, copyright. Men det er ikke til at tage fejl af deres 'Sexy Northern Queen'.

Kun til kvinder

Desværre er kostumet kun lavet til kvindeformer, så drømmer du om at se din mand i Jon Snow outfittet må du selv igang med saksen.

Men! Fortvivl ej. For ingen ringere end IKEA lavet en ret så udemærket brugsanvisning til, hvordan man klipper en pelset kappe ud af deres falske pelstæpper. Det kom som et svar på, at nogen havde bemærket, at Jon Snows pelsede skulderkappe lignede et af de billige tæpper fra den svenske møbelgigant.

Ikea svarede genialt igen med et billede af deres medarbejdere klædt på 'til vinteren' samt en lille gør-det-selv guide i bedste IKEA stil.

Sexy dragemor

Er du (eller din partner) mere til den underskønne Daenerys Targaryen spillet af Emilia Clarke? Så fortvivl ej. Du kan få din 'mother of dragon' freak på med det her kostume, der meget passende har fået det copyrightvenlige navn 'sexy mother of dragons'. Bare slap lidt af med de incestuøse undertoner.

 

Og kan du bare slet slet ikke få nok af Jon Snow? Så kan du altå også få stillet dine lyster med en vibrerende - næsten vellignende - replica af hans sværd. De kalder den for 'Game of Moans - Long Shaft'.

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jehovas Vidner gav mig disciplin til...
bt.dk
Armstrong indgår millionforlig med...
bt.dk
Søvnproblemer? Disse stresssymptomer...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx