Af Mikkel Kofod - 17/03-17 10:07

Julia Louis-Dreyfus: IngenTrump i vores præsidentserieJulia Louis-Dreyfus: IngenTrump i vores præsidentserie

Hovedrolleindehaveren i ‘Veep’ afviser, at serien vil behandle den siddende amerikanske præsident som andre komedieserier.

storybild

Selv om det efterhånden er blevet en vane, at komedieserier og sketchshow i USA såvel som i resten af verden gør grin med præsident Donald Trump, afviser Julia Louis-Dreyfus, hovedrolleindehaver i ‘Veep’, der ellers handler om den amerikanske præsident og vicepræsident, at serien vil gøre det samme.

- Vi har lavet en alternativ virkelighed, siger hun med henvisning til Trump-administrationens herostratisk berømte udtryk for løgn og usandheder, ‘alternative facts’.

- Vi har ingen kendisser fra virkelighedens verden med, vi har ingen journalister, og faktisk henviser vi ikke længere tilbage i den politiske historie end til Reagan, siger hun i et interview ved SXSW-festivalen ifølge Indiewire.

Det virker ellers oplagt at italesætte den aktuelle politiske situation, for den fiktive præsident Selina Meyer – spillet af Louis-Dreyfus – forlader Det Hvide Hus samtidig med den tidligere præsident Barack Obama.

- Når man ser ham underskrive bogaftaler, skal man ikke blive overrasket, hvis man ser, at Selina Meyer også underskriver en bogaftale, sagde seriens showrunner, David Mandel, ved samme lejlighed om den kommende sjette sæson, der har premiere den 16. april.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen stoppet midt i forklaring
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel
bt.dk
Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
9-årige Leo meldt savnet: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx