Af - 27/08-15 11:51

Overvejet at deltage i Robinson? Disse ting kom bag på årets deltagere!Overvejet at deltage i Robinson? Disse ting kom bag på årets deltagere!

Robinson Ekspeditionen årgang 2015 blev onsdag skudt i gang med et pressemøde et langt spytklat fra Rundetårn i København. Metroxpress var med.

- Jeg vover den påstand, at I bliver en endnu større succes end sidste år. Jeg står helt og får gåsehud lige nu.

Det var en bevæget Jakob Kjeldbjerg, der onsdag eftermiddag kunne invitere deltagere- og presse til forpremiere på årets Robinson Ekspedition i hjertet af København.

Små skiver brød, falafel og hummus var blandt ingredienserne, der blev brugt til at fylde folks tallerkener, inden det 86 minutter lange første afsnit blev fortæret. Efterfølgende var meningerne delte.

- Vi var overraskede over alle de ting, de fravalgte. Jeg håber ikke, at de fortsætter med at have fokus på intriger, som en tydeligt halvskuffet deltager udtrykte det.

Årets deltagere ved onsdagens pressemøde. Foto: Lars Sejr

Afsløring: Disse danskere skal dyste om Robinson-trofæet
Afsløring: Disse danskere skal dyste om Robinson-trofæet

Andre kunne i lys fra solen og med store smil glæde sig over, at deres tid på skærmen nu endelig er i gang. Blandt dem var sønderjyden Mikael, der er med for anden gang.

- Jeg er dybt taknemmelig over, at de har givet mig chancen for at være med igen. For det har gjort alt for mig, forklarede han til metroxpress.

Noam deltager i ekspeditionen med partneren Daniel, og duoen var overrasket over flere ting ved at deltage i ekspeditionen. For Daniel var den utrolige stjernehimmel
– der ikke kan overgås selv i Jylland, som han formulerede det – det store højdepunkt, mens Noam var rystet over de mange dyr og insekter.

For 'Paradise Hotel'-vinderen Monique var den største overraskelse den lange ventetid under optagelserne.

- Det var ekstremt. Det var rigtig hårdt, for man får ikke mad og står under solen og bliver så presset, at der ikke skal meget til, før man tænder af, forklarede hun.

Sådan gik det de danske realitystjerner
Sådan gik det de danske realitystjerner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx