Af - 18/11-15 12:21

TV: Julie Zangenberg i fræk sexleg med ung skuespillerindeTV: Julie Zangenberg i fræk sexleg med ung skuespillerinde

Kanal 5 står bag ny dansk serie med Julie Zangenberg. Serien handler om en kostskolepige der gør alt for at holde sig selv og sin bror i live.

Nicklas Bendtner har mere end svært ved at score på fodboldbanerne, men udenfor kridtstregerne, har han haft held til at lande en af danmarks store skuespillerinder.

Og kæresten Julie Zangenberg viser i en ny dansk serie, at hun heller ikke har problemer med at tiltrække sig opmærksomhed fra begge køn.

LÆS OGSÅ: TV: Serien ‘Hedensted High’ er et langt syretrip med blod og patter

Zangenberg spiller hovedrollen i den danske serie Heartless, som handler om 20-årige Sofie, der er en stærk og lidt kynisk pige, der tror meget på sig selv.

Sofie har accepteret sin hemmelighed, og gør, hvad der er nødvendigt for at holde sig selv og sin bror i live, også selvom det kan have fatale konsekvenser for uskyldige mennesker.

LÆS OGSÅ: Zangenberg i nøgen-chok: Her smider hun metroxpress ud fra pressemøde

Men det påvirker Sofie, at hendes tvillingebror Sebastian ikke længere kan klare tilværelsen med deres hemmelighed. Så da Sebastian insisterer på, at de opsøger Kostskolen Ottmansgaard, og indskriver dem som elever, da stedet måske gemmer på løsningen, der kan få dem fri af deres hemmelighed, går Sofie modvilligt med på hans projekt.

LÆS OGSÅ: Bendtner: Olsen har været en inspiration for mig

Serien har ikke fået de bedste anmeldelser af aviserne, men du kan nu selv vurdere om det ikke var værd at bruge minutter foran skærmen.

Du kan se det spændende klip øverst i artiklen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx