Af - 23/03-14 17:00

Husker du Pernille Nordtorp fra 'X Factor'? Her er hun i dagHusker du Pernille Nordtorp fra 'X Factor'? Her er hun i dag

Fredag røg hun ud af 'X Factor' lige før finalen. Metroxpress fik en 'dagen efter dagen derpå'-snak med Pernille Nordtorp.

storybild

(Billede: Anthon Unger)

27-årige Pernille Louise Nordtorp sidder i sin lejlighed på Nørrebro sammen med sin lillebror. De drikker kaffe, ryger smøger og slapper af ovenpå en hektisk periode med 'X Factor'.

X Factor-Pernille: Jeg var forelsket i piger
X Factor-Pernille: Jeg var forelsket i piger

Helt uforståeligt røg hun i fredags ud af programmet, men det har hun det egentlig meget fint med.

- Jeg er sgu hverken ked af det eller skuffet. Jeg er glad og tror, at det der sker skal ske,” lyder det fra Pernille.

X Factor-Chresten reddede lille pige fra at blive mast af vilde fans
X Factor-Chresten reddede lille pige fra at blive mast af vilde fans

Hun har sovet 14 timer i streg ovenpå fredagens semifinale, hvor hun efter showet fik en hemmelig sms fra pladeselskabet Universal overbragt af Remee.

- Jeg ved ikke så meget mere. Det virker til, at de i hvert fald ikke har hadet det, jeg har lavet i 'X Factor', griner Pernille, der ikke kan fortælle, hvad der stod i sms'en.

(Vinderen af 'X Factor' tilknyttes Sony Music, så Universal har formentlig blot ytret glæde over, at Pernille ikke overgik til konkurrenten)

Thomas Blachman: Danmark har forstået mig
Thomas Blachman: Danmark har forstået mig

- Jeg har oplevet 'X Factor' som et fantastisk eventyr, og er blevet mindet om, hvor meget musik betyder for mig. Nu har jeg spillet sammen med Steffen (Pernilles 'X Factor'-kollega) og hans band, og det kunne være dejligt, hvis vi fandt ud af noget frem over. Det var jo planen, at jeg skulle læse til matematiklærer efter sommerferien, men sangen er en pigedrøm, jeg ikke kan slippe nu.

Pernille optræder i morgen på Rådhuspladsen sammen med ManBand og de tre 'X Factor'-finalister. Før hun når dertil, skal hun dog lige have lidt praktisk på plads.

- Jeg skal nå at vaske tøj og få lagt det pænt ind i mit skab. Vi flyttede ind i lejligheden i december og har på grund af 'X Factor' ikke nået at få indrettet os ordentligt endnu. Det bliver rart lige at få styr på det hele.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx