Af - 01/01-14 20:55

Bliv klogere på hende den nye fra 'Arvingerne'Bliv klogere på hende den nye fra 'Arvingerne'

Hvis du lige har set 'Arvingerne' på DR1 i, lod du måske mærke til det nye ansigt Maria Bach Hansen. Vi har spurgt den 26-årige skuespiller, hvordan det var at spille rollen som 'Signe'.

storybild

(Billede: Martin Lehmann)

Hvad har været det sværeste i arbejdet med din rolle?

- Det var enormt udfordrende at sætte sig ind i, hvordan det ville være at få at vide, at ens mor ikke er ens rigtige mor. Det krævede en grundig undersøgelse af, hvordan fanden man reagerer på det. Jeg snakkede meget med Pernilla August (med-instruktør, Red.) om det. Den der scene, hvor Signe får at vide, at hun har en anden mor, der arbejdede vi meget på, at den skulle blive så realistisk som overhovedet muligt.

Trine Dyrholm: 'Alle skal gøre op med deres familie'
Trine Dyrholm: 'Alle skal gøre op med deres familie'

Har du talt med nogen, som har prøvet det samme som Signe?

- Ja. Vi har lavet en masse research, og det er jo der, det går op for mig, at der er mange familier, der har et eller andet problem med et familiemedlem, de ikke ser. Det er enormt relevant for mange, tror jeg, og hvis man ikke har oplevet det, kan man lynhurtigt mærke den der følelse af, hvordan man ville have det, hvis ens mor ikke var ens rigtige mor. Det sætter alt muligt i gang.

Se serien folk stjæler mest
Se serien folk stjæler mest

I forhold til begrebet familie; hvad har du af erfaring, og hvad tænker du er vigtigt at huske på i forhold til ens familie?

- Jeg har ikke erfaring med arvestridigheder. Men jeg prøver at holde relationer ved lige både med venner og familie, som ’Veronika’ (Signes rigtige mor i serien, Red.) måske ikke så meget har gjort. For mig er det vigtigste at ses. Jeg tror, de fleste vil søge fællesskabet uanset om de har familie eller ej. Nogen, der kender én rigtig godt, det er familie for mig. Familie er et fællesskab. Jeg har altid opsøgt fællesskaber både privat og på arbejde.

TV 2-stjerne om nyt job: Det er ret forfærdeligt
TV 2-stjerne om nyt job: Det er ret forfærdeligt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx