Af - 16/08-15 14:11

Mads Mikkelsen som 'Star Wars'-skurk: Her er hans mulighederMads Mikkelsen som 'Star Wars'-skurk: Her er hans muligheder

Mads Mikkelsen plejer at spille skurken i udenlandske film, så hvilken skurk, bør han spille i den nye 'Star Wars'-film?

Bildstrecke im Grossformat »

Siden det lørdag aften blev offentliggjort, at Mads Mikkelsen har fået en rolle i den kommende 'Star Wars'-film 'Rogue One', har internettet mere eller mindre stået på den anden ende:

Disney vil lave forlystelsesparker om Star Wars
Disney vil lave forlystelsesparker om Star Wars
Ringenes Herre-stjerne er død
Ringenes Herre-stjerne er død

Man ved ikke så meget om den kommende film. Man ved, at den handler om to modstandskæmpere, der går sammen for at stjæle planerne til Darth Vaders frygtede Dødstjerne. Filmen hænger ikke direkte sammen med de andre 'Star Wars'-film, men udspiller sig før handlingen i filmen 'Star Wars: A New Hope' - altså tiden før, Luke Skywalker bliver født.

Populær Star Wars-skurk får sin helt egen spillefilm
Populær Star Wars-skurk får sin helt egen spillefilm

Hvilken rolle skal Mads Mikkelsen spille? Vi ved det ikke, men eftersom han ofte indtager skurkerollen, når han medvirker i udenlandske film, er det jo oplagt, at han også gør det her. Se hvilke roller vi håber, han indtager i galleriet øverst. Hvilken håber du, han indtager?


LÆS OGSÅ: Liste: Her er 10 grunde til, at Star Wars fortjener sin helt egen dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx