Af Laura Rode Nygaard - 22/12-17 09:19

'Gift ved første blik' vender tilbage: Sådan bliver du selv deltager'Gift ved første blik' vender tilbage: Sådan bliver du selv deltager

DR sender endnu en sæson af 'Gift ved første blik' i 2018.

storybild

Birgitte og Martin fra sæson 4.

Så skal der igen arrangeres ægteskaber i bedste sendetid, når det populære tv-program 'Gift ved første blik' vender tilbage til skærmen i det nye år.

DR leder lige nu efter singler mellem 25 og 60 år, som er klar på at lade sig smede sammen med en fremmed, som et hold eksperter har udvalgt, ligesom man har set i de foregående fire sæsoner af det populære kærlighedseksperiment.

Camilla og Nicolas. (Billede: Nikolai Linares)

Optagelserne finder sted til foråret, og har man mod på projektet, skal man - foruden at være klar til et seriøst forhold - være 'ærlig, åben og reflekterende og have lyst til at udvikle sig som menneske' samt 'have mod på at lade en gruppe upartiske eksperter tage stilling til, hvad der vil være en god fremtidig partner for en', fremgår det af et opslag på DRs hjemmeside.

I sidste sæson havde 300 danskere meldt sig til tv-programmet, men det blev Mette og Christian, Pernille og Allan, Birgitte og Martin samt Camilla og Nicolas, som danskerne endte med at komme på fornavn med. Ingen af dem er sammen i dag, selvom Camilla og Nicolas valgte at forblive gift ved sæsonens afslutning.

Mette og Christian. (Billede: Snowman Productions ApS)

Kun to par - Randi og Niels samt Line og Michael, begge fra sæson tre - er stadig sammen, og sidstnævnte er for nylig blevet forældre til deres første barn, datteren Emma.

'Gift ved første blik' er et danskudviklet tv-koncept, der tester, om et arrangerede ægteskaber kan være lige så succesfulde som et, der er baseret på forelskelse og kærlighed.

Første sæson af 'Gift ved første blik' blev sendt på DR3 i efteråret 2013 - de efterfølgende tre sæsoner blev vist på hovedkanalen DR1.

I programmet siger singler ja til at blive gift med en fremmed mand eller kvinde, de aldrig har mødt før, men som en række eksperter mener, er et godt match for vedkommende.

Seerne følger parret i fem uger, når de fejrer bryllupsfest, tager på bryllupsrejse og skal få en hverdag op at køre. Når de fem uger er gået, skal parrene beslutte, om de ønsker at forblive gift, eller om de vil skilles.

Kun to par - Randi og Niels samt Line og Michael, begge fra sæson tre - er stadig sammen, og sidstnævnte er for nylig blevet forældre til deres første barn.

Allan Fehrs og Pernille Jakobsen er blevet matchet i DR-programmet 'Gift ved første blik'.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussens chef: Derfor er Kevin...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
1,2 mio. danske passwords lækket på...
bt.dk
Dyrlæger ser til med rædsel: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx