Af - 17/06-15 17:37

Nettet går amok over ny 'Orange is the New Black'-stjerneNettet går amok over ny 'Orange is the New Black'-stjerne

'Orange is the New Black' har i tredje sæson fået en ny stjerne, der har fået internettet til at gå amok. De mange fans elsker hende.

storybild

(Billede: PR)

Ruby Rose. Hende har du måske ikke hørt om før, men den australske model, dj og skuespiller er en del af holdet i den nye sæson af Netflix-serien 'Orange is the New Black'.

Det må siges, at det i hvert fald ikke er gået ubemærket hen for dem, som har set den nye sæson. På Twitter, Instagram og Facebook vælter det frem med statusser om, hvor meget folk elsker Ruby Rose, som spiller en ny kvinde i fængslet.

TV: Pigerne fra 'Orange is the New Black' ku' godt Pornstache
TV: Pigerne fra 'Orange is the New Black' ku' godt Pornstache

Det er ligefrem gået så vidt, at flere kvinder skriver, at de genovervejer deres seksualitet, fordi de er blevet forelsket i Ruby Rose.

Alverdens medier har også fået færten af Roses stjernepotentiale. I hvert fald er der for eksempel historier om hende på BuzzFeed, hvor de hylder hendes modesans.

Washington Post kårer de hende som en 'breakout stjerne', fordi hun giver Piper modspil i serien.

Huffington Post har også lavet en liste med otte ting, som vi bør vide om den nye stjerne, fordi hun netop er på alles læber.

For eksempel henviser mediet til en kortfilm, som Ruby Rose udgav sidste år, hvor hun udfordrer de stereotypiske kønsroller. Du kan se videoen her:

Kan du heller ikke vente? Her er den nye OITNB trailer
Kan du heller ikke vente? Her er den nye OITNB trailer

Se nogle af de mange kærlighedserklæringer til Ruby Rose her:Aller lancerer magasin-pendant til Spotify og Netflix
Aller lancerer magasin-pendant til Spotify og Netflix

INTERVIEW: Netflix klar med ny sexfyldt serie
INTERVIEW: Netflix klar med ny sexfyldt serie

Meeeen det er heller ikke alle, der kan se det store lys i Ruby Rose.Er du forresten ægte 'OITNB'-fan? Så skal du næsten se det interview, som vi lavede med nogle af skuespillerne fra serien i Berlin her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx