Af - 18/07-15 08:37; Opdateret: 18/07-15 14:39

GALLERI: Disse syv Disney-klassikere kommer i nye udgaverGALLERI: Disse syv Disney-klassikere kommer i nye udgaver

Disney er åbenbart så glade for deres tegnefilm, at de laver nye udgaver med rigtige skuespillere og vilde computereffekter.

Bildstrecke im Grossformat »
En ny version af 'Junglebogen' med rigtige skuespillere og computergenererede dyr vil ramme biograferne i april 2016. Bill Murray kommer til at lægge stemme til Baloo (bjørnen), mens Scarlett Johansson får æren af Kaa (slangen). Hvis alt går efter planen, så kan man i marts 2017 gå i biografen for at se 'Skønheden og Udyret'. Filmen har ligesom 'Junglebogen' mange store navne på listen, fordi der også her skal bruges stemmer - det er bare til porcelæn og møbler frem for dyr. Rollerne som skønheden og udyret kommer til at blive spillet af Emma Watson og Dan Stevens. En spillefilms-udgave af Mulan er også på vej. Her kender man til gengæld ikke datoen endnu, men der skulle være maniskriptforfattere i fuld gang med at skrive filmen. Den seneste udmelding fra Disney går på, at Aladdin-universet bliver åbnet op for "rigtige" spillefilm. Den første i rækken får angiveligt titlen 'Genies' og vil handle om, hvordan Genie endte i lampen. Derefter kommer der en remake af den Aladdin-film, som de fleste kender. Det magiske i Pinocchio er, at en træfigur bliver til en rigtig dreng. Og planen er altså også, at den tegnede Pinocchio bliver til et rigtigt levende menneske. Manuskriptet til filmen skrives af Peter Hedges, der blandt andet har arbejdet med 'About A Boy'. Disney har altid haft en unik evne til at gøre dyr levende og give dem menneskelige egenskaber og udtryk. Det betyder også, at flere af deres film vil kræve computeranimerede dyr, og ligesom 'Junglebogen', så vil det også være planen med 'Dumbo'. Der er såmænd også plads til, at Peter Plys får en remake. Ifølge The Guardian går handlingen på, at Jakob, der ejer Peter Plys, som voksen kommer en tur tilbage i Hundredemeter-skoven. Disney startede deres remake-runde med en ny udgave af 'Alice i Eventyrland' tilbage i 2010, og siden er to mere kommet til i henholdsvis 2014 og 2015. Okay, så lavede de også lige de der to 101 Dalmatinere-film for en 15-20 år siden, men denne gang har de altså tænkt sig at satse hele møllen på remakes. Faktisk er der også planer om at lave en fortsættelse af 'Alice in Wonderland'. Den kommer i 2016 og får på engelsk titlen 'Alice Through the Looking Glass'

En af de mange ting, der hitter i Hollywood for tiden, er remakes - altså gamle film, der får sig en opgradering med nye skuespillere, bedre effekter og et par små ændringer i handlingen, og så er de ellers klar til endnu en tur i biografen.

Det er blandt andet sket med Batman- og Spiderman-filmene, mens to af årets store blockbustere, Jurassic World og Terminator Genisys, også må siges at have lånt meget af handlingen fra tidligere film.

Og når det kommer til remakes, er Disney også med helt fremme. De har nemlig en masse klassiske tegnefilm, som i de her år skal have chancen på det store lærred som deciderede spillefilm.

Galleri: Fik du øje på de skjulte lumre Disney-scener?
Galleri: Fik du øje på de skjulte lumre Disney-scener?

Senest er det kommet frem, at Aladdin-universet skal kaste minimum to film af sig, og i forbindelse med den nyhed, fik Daily Mail lige slynget en lang liste af Disney-film ud, som vi i de kommende år kan se frem til en ny version af.

Du kan se, hvilke remakes som Disney har planer om at lave, i galleriet øverst.

Om det så bliver remakes, der overgår eller bare kommer i nærheden af tegnefilms-klassikerne, må tiden vise. Indtil videre har de dog lavet et par stykker, der har fået blandede anmeldelser.

TV: Se hvordan Disney genbrugte animationer i store klassikere
TV: Se hvordan Disney genbrugte animationer i store klassikere

Til gengæld har de tjent relativt godt, især den første i rækken, der var 'Alice i Eventyrland'. Den rundede nemlig en milliard dollars, hvilket er en god slat bedre end de andre to, 'Eventyret om Askepot' og 'Maleficent'.

Sidstnævnte med Angelina Jolie i hovedrollen er lavet over 'Tornerose', mens det næppe er nødvendigt at fortælle, hvor de to andre remakes kommer fra.

LÆS OGSÅ: Nye hemmeligheder afsløret om Star Wars-film

LÆS OGSÅ: TV: Nu kan du forvandle dig selv til Elsa fra Frozen med ny app

LÆS OGSÅ: Netflix hæver prisen - så meget dyrere bliver det for dig

LÆS OGSÅ: Har du spottet hvad der mangler i 'Minions'?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx