Af - 22/01-17 20:45

Hvad brokker du dig over? Benjamin er døv og ser 'Arvingerne' uden problemerHvad brokker du dig over? Benjamin er døv og ser 'Arvingerne' uden problemer

Mange danskere brokker sig over lyden i DR’s søndagsserie ’Arvingerne’. 24-årige Benjamin Trock er døv, men følger alligevel med i serien uden problemer.

storybild

Danskernes største problem for tiden er hverken Trumps præsidentindsættelse eller det småtriste januar-vejr. Nej, det er lydniveauet i ’Arvingerne’, hvor seerne står i kø for at brokke sig over de mumlende, uforståelige skuespillere.

24-årige Benjamin Trock er døv og følger uden problemer med i serien.

- Eftersom jeg jo ikke har nogen hørelse, bruger jeg udelukkende mine øjne til at følge med, hvilket vil sige, at jeg læser underteksterne. Jeg ved ikke, om jeg specifikt går glip af noget, men synes, jeg umiddelbart er godt med i forhold til personkarakteristik og så videre. Drømmescenariet ville selvfølgelig være, at det blev tegnsprogstolket, skriver han til metroxpress.

Danskere brokker sig over dårlig lyd i 'Arvingerne': Nu svarer skuespiller igen
Danskere brokker sig over dårlig lyd i 'Arvingerne': Nu svarer skuespiller igen

Benjamin Trock kan dog på en måde godt forstå, man kan blive irriteret over dårlig lyd.

- Jeg ville skam også være utilfreds, hvis underteksterne ikke var i orden, da det jo vil gå ud over min brugeroplevelse.

TEST DIG SELV: Er du for døv til at se 'Arvingerne'?
TEST DIG SELV: Er du for døv til at se 'Arvingerne'?

Han tilføjer, at han synes, den tredje sæson af ’Arvingerne’ er kommet godt i gang.

- Jeg kan godt lide, at der er drama fra en ny side med datteren Hannah.

Skuespiller Carsten Bjørnlund, der spiller Frederik Grønnegård i ’Arvingerne’, har tidligere slået fast på Facebook, at der ikke er noget galt med lydniveauet i serien, men at problemerne kan skyldes dårlige/gamle tv-apperater.

- Vi laver vores arbejde ordentligt. Tro mig. Når I ikke kan høre noget, skyldes det formentlig at jeres udstyr enten ikke er indstillet korrekt eller simpelthen er for dårligt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx