Af - 20/06-16 10:02

Casper og Frank laver ny komedieCasper og Frank laver ny komedie

Casper Christensen og Frank Hvam er i gang med forberedelserne til en ny film.

Bildstrecke im Grossformat »

'De første danske jordbær'. Det er titlen på en ny spillefilm af Casper Christensen og Frank Hvam, der får premiere til næste år, skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Nu skal 'Klovn' vælte USA: Stjernekomiker har købt rettighederne

Komikerparret har tidligere haft stor succes med deres to 'Klovn'-film, men deres nye komedie foregår i et noget andet univers.

Filmen, der tematisk kommer til at handle om Janteloven, udspiller sig i 80'erne og følger en lille gruppe excentriske mennesker, der er opsatte på at skabe verdenshistorie.

I øjeblikket er Casper Christensen og Frank Hvam ved at færdiggøre manuskriptet samt finde skuespillere til filmen, men det står fast, at de selv kommer til at spille to af hovedrollerne.

LÆS OGSÅ: Kan du huske Bo fra Klovn-filmene? Det laver han i dag

Filmen instrueres af Jesper Rofelt, der debuterer som spillefilmsinstruktør. Han har tidligere været involveret i blandt andet Drengene fra Angora, Krysters Kartel og Live fra Bremen som instruktør, konceptudvikler og/eller manuskriptforfatter.

'De første danske jordbær' bliver optaget på Fyn fra den 22. august og seks uger frem. Biografpremieren er sat til foråret 2017.

LÆS OGSÅ: Efter 'Klovn': Se hvad Casper Christensen skal lave nu

LÆS OGSÅ: James Bond og Klovn trak danskerne i biffen sidste år

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx