Af - 12/08-16 08:42

Husker du Mirandas baby i 'Sex and the City'? Sådan ser han ud i dagHusker du Mirandas baby i 'Sex and the City'? Sådan ser han ud i dag

Babyen er blevet en teenager.

Bildstrecke im Grossformat »

Han spillede Miranda og Steves søn i 'Sex and the City'-serien, og selv om han også var med i begge film efterfølgende, har den unge skuespiller Joseph Pupo for det meste holdt sig ude at spotlyset siden - lige indtil nu.

Han er nemlig blevet interviewet af The Battery Company i et yderst komisk indslag med værterne Jake Wilson og Sas Goldberg.

'Sex and the city'-stjerne afslører sandheden om sex-scener
'Sex and the city'-stjerne afslører sandheden om sex-scener

Der er tale om et satirisk interview, hvor de to værter spørger Joseph om de mærkeligste ting omkring hans rolle i tv-serien.

For eksempel vil de gerne vide, hvordan han fik rollen - selv om han altså kun var tre måneder gammel, da han først spillede Brady Hobbes.

De vil også vide, om han er en Aidan eller en Mr. Big, ligesom han fortæller, at han aldrig har set tv-serien om de fire singlekvinder.

Sex And The City forfatter afslører: Afslutningen forrådte hele serien
Sex And The City forfatter afslører: Afslutningen forrådte hele serien

Se hele indslaget her:

Joseph Pupo har efter 'Sex and the City' været med i den amerikanske tv-serie 'Over There' i 2013, men laver ikke film eller tv for tiden.

LÆS OGSÅ: Efter 'Daily Show'-exit: Her er Jon Stewarts nye job

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx