Af - 11/06-15 16:53

TV: Pigerne fra 'Orange is the New Black' ku' godt PornstacheTV: Pigerne fra 'Orange is the New Black' ku' godt Pornstache

Vi tog til Berlin for at lege 'Hvad vil du helst?' med fire af skuespillerne fra 'Orange is the New Black'. Se deres sjove svar her!

Én dag tilbage. Så er der premiere på den næste sæson af 'Orange is the New Black' på Netflix. Alle afsnit af den tredje sæson bliver tilgængelige i morgen.

INTERVIEW: Netflix klar med ny sexfyldt serie
INTERVIEW: Netflix klar med ny sexfyldt serie

Men i morgen kan stadig virke langt væk, hvis man er fan. Så her er et lille fix, du kan forsøde ventetiden med. Vi har nemlig været i Berlin for at snakke med fire af skuespillerinderne fra serien.

Taylor Schilling (Piper), Laura Prepon (Alex), Uzo Aduba (Crazy Eyes) og Laverne Cox (Sophia) var alle med på at lege 'Hvad vil du helst?'.

Undersøgelse: Der er flere kys end knytnæveslag i tv-serier
Undersøgelse: Der er flere kys end knytnæveslag i tv-serier

Så vi fandt på nogle ret svære scenarier, hvor kvinderne skulle vælge et af svarene. Vil de for eksempel helst tilbringe resten af livet i fængsel eller blive gift med den ondskabsfulde fængselsbetjent Pornstache?

Svaret er overraskende, kan vi godt love. Der kommer også et par detaljer om den nye sæson på bordet. Så skulle din sult være stillet indtil i morgen.

Øverst: Taylor Schilling (Piper) og Laura Prepon (Alex)
Nederst: Uzo Aduba (Suzanne 'Crazy Eyes') og Laverne Cox (Sophia)


Se første del af interviewet øverst i artiklen, og se anden del lige her:Du kan også se traileren til den tredje sæson af hit-serien her, så du ved, hvad du kan forvente dig i morgen:


LÆS OGSÅ: Kan du heller ikke vente? Her er den nye OITNB trailer

LÆS OGSÅ: Serie-etikette: Så længe skal der gå før du kan sladre om handlingen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx