27/10-17 09:15

Har du også undret dig? Derfor er 'Bagedyst'-deltagerne så fine i tøjetHar du også undret dig? Derfor er 'Bagedyst'-deltagerne så fine i tøjet

Har du også undret dig over, hvorfor 'Bagedyste'-deltagerne er så fine i tøjet, når de skal stå i et telt og bage i flere timer?

storybild

Har du også undret dig over, hvorfor 'Bagedyste'-deltagerne er så fine i tøjet, når de skal stå i et telt og bage i flere timer?

Flotte frisurer, rød læbestift, nystrøgne skjorter og butterflies. De ved, at de skal bruge mange timer på at bage. Alligevel er 'Den store bagedyst'-deltagerne altid klædt fint på, når de træder ind i bage-teltet.

LÆS OGSÅ: Her er favoritten til at vinde 'Bagedysten'

Jesper, som er deltager i denne sæson af 'Den store bagedyst', kan måske løfte lidt af sløret for, hvorfor det forholder sig sådan med deltagerenes påklædning.

»Vi har aldrig fået at vide, at vi skal klæde os på, som om vi skal til fest i teltet. Men der er jo ingen af os, der er klædt på som om, at vi skal bruge flere timer i et køkken,« siger han.

Og det fine tøj skal måske ses som prikken over i'et på det hårde arbejde, der går forud for bagningen i teltet.

LÆS OGSÅ: WOW! Så meget har 'Bagedyst'-Ditte tabt sig på 10 uger

»Jeg tror det har noget at gøre med, at vi har glædet os så meget. Og forventningerne er jo skruet helt i vejret, og vi har øvet os så meget derhjemme. Og så skal man endelig ud i teltet. Det bliver lidt en fest på en eller anden måde,« fortæller Jesper og fortsætter

»Det er jo en forløsning, for vi har jo arbejdet så meget hen imod et mål. Og så går vi i teltet og har to dages fest med kage, hvor vi 'bare' skal levere.«

Du kan se meget mere til Jesper og de andre amatørbagere i det fine tøj, når 'Den store bagedyst' løber over skærmen onsdag klokken 20.00 på DR1.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…

LÆS OGSÅ: BAKING NEWS: 'Bagedyst'-darling er blevet gift

LÆS OGSÅ: Nicolai efter 'Bagedyst'-exit: Jeg kunne have spillet sikkert

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Tøjgigant lider i Danmark: Værste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx