Af - 15/09-16 17:42

Derfor skulle Nikolaj Lie Kaas dø i 'Bedrag'Derfor skulle Nikolaj Lie Kaas dø i 'Bedrag'

Den 25. september er der premiere på anden sæson af ’Bedrag’. Sidste sæson sluttede med, at Nikolaj Lie Kaas blev skudt lige i øjet.

Sidste sæson af ’Bedrag’ sluttede med, at Nikolaj Lie Kaas’ karakter Alexander Sødergren blev skudt i hovedet af den svenske fixer P. Forfatter på serien Jeppe Gjervig Gram forklarer, hvorfor hovedpersonen skulle dø.

- For det første ville vi have en ny hovedkarakter i hver sæson. Vi havde fra start af en ide om, at Nikolaj skulle dø til sidst, fordi det skulle afsløres, at han i virkeligheden ikke var kongen af det hele, men bare en mindre i officer i en anden mands spil. Derudover havde Nikolaj sagt, at han kun ville være med i en sæson. Han er en populær skuespiller, der får mange tilbud, så jeg synes, det var stort bare at have ham med i ti afsnit.

Video: Kendte anmelder 'Flaskepost fra P' UDEN at have set filmen
Video: Kendte anmelder 'Flaskepost fra P' UDEN at have set filmen

Jeppe Gjervig Gram tilføjer, at det også ligger i tiden, at man ’tør’ lade sine hovedpersoner dø for at gøre handlingen mere intens.

- ’Game Of Thrones’ har helt sikkert været med til at gøre det acceptabelt at hovedpersonerne dør engang imellem, hvilket betyder kæmpestor frihed for forfatterne.

Sådan blev Nikolaj Lie Kaas Danmarks bedste skuespiller
Sådan blev Nikolaj Lie Kaas Danmarks bedste skuespiller

I sæson to erstattes Nikolaj Lie Kaas’ karakter af søskendeparret Amanda og Simon Absalonsen, der har arvet deres fars bank Absalon Bank. De to spilles af Sonja Richter og David Dencik.

Se i videoen øverst hvordan skuespillerne mindes Nikolaj Lie Kaas.

LÆS OGSÅ: TV: Nikolaj Lie Kaas svarer på Facebook-beskeder: Få dog smag!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx