Af - 14/12-16 15:05; Opdateret: 14/12-16 15:38

Klar til ny 'Star Wars'-film? Disse detaljer skal ægte fans holde særligt øje medKlar til ny 'Star Wars'-film? Disse detaljer skal ægte fans holde særligt øje med

Metroxpress’ faste ’Star Wars’-ekspert, Dúné-forsangeren Mattias Kolstrup, glæder sig som et lille barn til ’Rogue One’, som han har store forventninger til.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvilke forventninger har du til filmen?
”’Rogue One’ virker til at være den film, mange ’Star Wars’-fans har sukket efter i lang tid. En mørkere, mere ’gritty’ film lidt i tråd med ’The Empire Stikes Back’ produceret med langt mere moderne teknologi.”

TV: Den er både lang og fræk! Se den nye 'Fifty Shades'-trailer her
TV: Den er både lang og fræk! Se den nye 'Fifty Shades'-trailer her

Hvordan har du det med, at man er begyndt at lave side-historier til de ’rigtige’ film?
”Først blev jeg rigtig ærgerlig over det, da jeg frygtede, at det ville udvande de originale, men da jeg hørte om ideen til ’Rogue One’, blev jeg mere rolig, og da jeg så traileren, blev jeg ligefrem glad. Det giver unge kæmpetalenter mulighed for at prøve noget nyt i et univers, der har inspireret dem, siden de var børn. Jeg er meget mere forbeholden over den ’Young Han Solo’-film, der kommer i 2018. Den virker umiddelbart ret unødvendig. De er dog i gang med at sætte et fedt cast sammen. Jeg kan næsten kun blive positivt overrasket.”

Er der nogle særlige ting, du vil høje øje med i ’Rogue One’?
”Alt! Haha. Specielt hvordan de har tænkt sig at dreje Darth Vaders indblanding samt indblandingen fra en del af de skuespillere, der var med i den originale ’Star Wars’-film fra 1977, for eksempel Peter Cushing (spillede chef for Dødsstjernen, red.), der døde i halvfemserne og den unge prinsesse Leia.”

Se traileren: Mads Mikkelsen har stor rolle i ny Star Wars film
Se traileren: Mads Mikkelsen har stor rolle i ny Star Wars film

Hvordan regner du med at skulle se filmen?
”Jeg skal i en helt normal biografi (ikke IMAX og 3D) med min bror Jeppe, og en gut der hedder Casper, der som 11-årig fik en sølvmedalje til DM i ’Star Wars’-viden, så jeg er godt dækket ind. Jeg skal ind og se den i IMAX 3D igen senere. 2-3 gange er ikke for meget, haha.”

Se også Mattias Kolstrup forklare de originale 'Star Wars'-film på ét minut:

Her fortæller han lidt mere om sit forhold til filmuniverset:

LÆS OGSÅ: Harrison Ford-uheld i Star Wars udløser millionbøde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rydder Pusher Street - igen
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Michael Dyrby: Kære Kronprins - her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx