Af - 04/03-14 18:36

Ukendt fyr sneg sig med på stjerne-selfieUkendt fyr sneg sig med på stjerne-selfie

Har du nogensinde drømt om at optræde på et fællesbillede med verdens største filmstjerner? Det fik en ung mand mulighed for i weekenden.

En ung mand fik sit livs oplevelse, da han i weekenden var tilskuer ved Oscar-showet. Han optræder nemlig på billedet, der blev nævnt i medier verden over og slog alle rekorder på det sociale medie Twitter.

Billedet er spækket med stjerner som Brad Pitt, Meryl Streep og Jennifer Lawrence – og så den unge fyr, som blokerede for udsynet til Angelina Jolie.

Der var tilsyneladende ikke mange, der vidste, hvem han var. Peter Nyong'o er nemlig en helt almindelig universitetsstuderende.

Denne selfie lagde Twitter ned
Denne selfie lagde Twitter ned

Han er dog ikke helt uvant blandt kendisserne, for han er bror til Lupita Nyong'o, der vandt prisen for Bedste Kvindelige Birolle.

- Han lever livet som et udråbstegn. Han så bare den mulighed, og han var bare sådan... jeg skal ind! Det her er min eneste chance!, fortalte storesøsteren efterfølgende til værten Ellen DeGeneres.

På et øjeblik blev billedet delt 100.000 gange på Twitter, og det gav tekniske problemer for det sociale medie. Billedet er nu blevet delt over 3,1 millioner gange.


LÆS OGSÅ: Hun blev snydt for at komme med på dén Oscar-selfie

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx