Af - 08/12-15 18:25

Rosalinde fra 'Badehotellet': - Jeg er  slet ikke så sød i virkelighedenRosalinde fra 'Badehotellet': - Jeg er slet ikke så sød i virkeligheden

Da TV2 mandag afholdt pressemøde for den tredje sæson af 'Badehotellet', fik metroxpress fem minutter med seriens hovedperson Rosalinde Mynster, som atter er klar til at trække i stuepigeuniformen.

Bildstrecke im Grossformat »

25-årige Rosalinde Mynster er for tredje sæson i træk hoppet ind i rollen som Fie i TV2's populære komedieserie 'Badehotellet'.

Hvem er blevet bedst til at tale nordjysk siden sidst?
- Haha, det ved jeg ikke. Jeg har jo mange scener sammen med de andre køkkenpiger, som er fra Jylland i forvejen, så det udnytter jeg en del. Jeg ved ikke, om jeg selv er blevet bedre, men når jeg læser manuskriptet, synes jeg det kommer hurtigt tilbage.

Godt nyt til fans af 'Badehotellet'
Godt nyt til fans af 'Badehotellet'

Kan du afsløre, om der er nogle dansescener i den nye sæson, nu hvor Ena Spottag har vundet 'Vild med dans'?
- Det er der desværre ikke. Min store drøm er at stuepigerne skal til et lokalt halbal og danse charleston. Jeg må se, om ikke jeg kan få manuskriptforfatterne overtalt.

Er du blevet bedre til at lave mad efter tre sæsoner i køkkenet hos Bodil Jørgensen?
- Desværre ikke, men jeg synes egentlig, jeg er ret god i et køkken i forvejen. Jeg er dog blevet ret inspireret af at lave mad efter årstiden. Det kunne vi alle sammen godt lære noget mere af.

Har du nogensinde prøvet stå på et hotel i Danmark, og så har folk troet, at du var Fie og derfor bedt dig om at hente en kop kaffe?
- Haha, heldigvis ikke. Men jeg kan mærke, at folk tror, jeg er ligeså sød som Fie. Altså jeg er da sød i virkeligheden, men ikke så sød. Hvilket ret fedt. Det er nok ikke så sjovt, hvis folk tror, du er en morder.

Så du har ikke prøvet at blive overfaldet på gaden af gamle damer?
- Nej, gamle damer elsker mig. Og selvom jeg jo synes, at Morten (Fies kæreste i serien, red.) ikke opfører sig så pænt, så håber de alle sammen, at vi finder sammen til sidst.

TV 2 lugter blod: Erklærer DR åben 1864-krig
TV 2 lugter blod: Erklærer DR åben 1864-krig

Hvilket afsnit skal vi glæde os mest til?
- Afsnit 17. Jeg kan ikke afsløre hvorfor, men der kommer til at ske noget rigtig spændende med en ny karakter, der kommer ind i Fies liv.

Tredje sæson har premiere på TV2 den 28. december.

Her finder man ægte badehotel-idyl
Her finder man ægte badehotel-idyl

LÆS OGSÅ: Fie fra 'Badehotellet' pendler fra Los Angeles

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx