Af - 22/02-16 17:44; Opdateret: 22/02-16 18:00

'Venner'-stjerne starter vildt rygte: Nogle var sammen bag kameraet'Venner'-stjerne starter vildt rygte: Nogle var sammen bag kameraet

David Schwimmer kom til at snakke over sig under weekendens 'Friends'-reunion.

Bildstrecke im Grossformat »
Jennifer Aniston (til venstre) spillede rollen som Rachel Green i den populære tv-serie, og rollen som Monica Geller blev spillet af Courteney Cox (til højre). Billedet er fra 2007. Courteney Cox (til venstre) sammen med Lisa Kudrow, der i serien spiller Phoebe Buffay. I serien er Phoebe Buffay rugemor for sin brors trillinger, mens Monica i serien bliver kæreste med en af sine bedste venner Chandler Bing. Billedet er fra 2007. I serien spiller Matthew Perry rollen som Chandler Bing, hvis barndom var præget af forældrenes skilsmisse. Man hører også en del om Chandler Bings forældre, fordi hans mor i serien er forfatter af erotiske noveller, mens faren er drag queen i Las Vegas. Billedet er taget i 2008 Matt LeBlanc har fået kysset med en hel del piger i serien venner, for her spiller han venneslængets scorekarl. Han er typen, der slæber en ny pige med hjem hver nat, for at droppe hende den næste dag. Men i serien er der da også en del piger, han får følelser for, og en af dem han forelsker sig i, er Rachel Green, spillet af Jennifer Aniston. De to har for en kort stund en romance. Billedet er taget i 2004 'Du er min Rachel, jeg er din Ross'. Sådan sang Johnny Deluxe i sangen 'Drømmer jeg'. Man kunne næsten ikke sige 'Ross' uden også at sige 'Rachel'. Gennem hele serien er enten Ross eller Rachel vilde med hinanden, og nogle gange lykkes det dem endda at være det samtidig. I serien får de også datteren Emma sammen, og de ender da også med at blive kærester igen, igen, igen.. igen.. igen. Billedet er taget i 2007. Courteney Cox og Jennifer Aniston var også venner udenfor skærmen. Her ses de sammen i 2003.

Ross, Monica, Rachel, Joey, Phoebe og Chandler var hovedpersonerne i 90'ernes største serie-succes, som stadig bliver genudsendt på alverdens tv-kanaler og bliver set flittigt på streamingtjenester som Netflix.

I weekenden blev de så alle sammen (på nær Chandler, der har travlt med et teaterstykke i New York) genforenet i et tv-show, hvor de afslørede hemmeligheder fra tiden, da de indspillede de 10 sæsoner.

LISTE: 8 nye ting vi har lært om 'Venner' efter deres genforening
LISTE: 8 nye ting vi har lært om 'Venner' efter deres genforening

Der blev tilsyneladende ikke sagt noget helt vildt inkriminerende - og dog.

Hele banden på nær Matthew Perry var genforenet i weekenden.(Bild: Polfoto/AP)

For hvad var det lige Ross (AKA David Schwimmer) fik antydet?

I serien var vennerne sammen på kryds og tværs, men der har aldrig været noget fremme om, at skuespillerne havde noget kørende i virkeligheden. Før nu.

'Friends'-slænget knaldede med 120 - sådan fordelte de erobringerne
'Friends'-slænget knaldede med 120 - sådan fordelte de erobringerne

Til spørgsmålet om, hvorvidt stjernerne underskrev en kontrakt om, at de ikke måtte dyrke sex med hinanden, fik Schwimmer nemlig lige mumlet:

- Den kontrakt blev brudt.

Det skriver Cosmopolitan.

Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion
Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion

Så er spørgsmålet bare, hvor mange af skuespillerne, der fandt sammen - og med hvem. Hvad tror du?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx