Af Bo Poulsen - 19/09-17 19:49

Overvægtige Amanda: 'Siden jeg var 14 år har folk spurgt om jeg er gravid'Overvægtige Amanda: 'Siden jeg var 14 år har folk spurgt om jeg er gravid'

Hver uge kan man følge en gruppe overvægtige mennesker, som gerne vil have et sundere liv i tv-programmet 'Den store vægtkamp', der bliver vist på TV 3.

storybild

Amanda er 29 år gammel og vejer over 100 kg. Men nu vil hun gøre noget ved overvægten.

I denne uge er søskendeparret Amanda og Jessica blandt deltagerne. Storesøster Amanda vejer 105,1 kg, mens Jessica vejer 91,7 kg. Programmet handler om, at fem deltagere (denne gang fem hold af to personer) dyster om at tabe sig mest.

Livet som overvægtig har især været hårdt for Amanda.

»Det har altid været mit store problem. Siden jeg har været 13-14 år, har jeg hørt på, at folk spørger mig, om jeg er gravid. Jeg går stadig med graviditetsbukser, selvom jeg ikke er gravid, men det er det, jeg kan passe. Ellers bliver bukserne for store,« siger Amanda.

På trods af det så kan Amanda godt lide at 'snacke', og hun gør det ofte.

Og i mandagens afsnit ser man hende spise et stykke chokolade, mens hun taler ud om sin situation, der kan virke en smule forvirrende for udenforstående.

»Jeg får dårlig samvittighed hver gang (hun spiser slik, red.), men jeg elsker det. Jeg elsker det. Det er så åndssvagt, fordi jeg går og har det skidt hver dag over, at jeg er tyk og har stor mave. Jeg har taget på, siden jeg startede med at studere. Men jeg har det godt. Jeg har kæreste. Har børn, og jeg har det godt, når jeg spiser sådan en.«

Man følger deltagerne i fire programmer, der er lavet over en måned.

Se, hvordan det går for søskendeparret i aften klokken 19.00 på TV 3.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby kaster sig ud i stor...
bt.dk
Politi: Hjertetilfælde skyld i...
bt.dk
Superstjernen slettede alt: Nu...
bt.dk
Mistede benet i ulykke: Nu er hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx