Af - 02/03-14 20:59; Opdateret: 02/03-14 21:11

'Arvingerne': Her er de i dag'Arvingerne': Her er de i dag

Sidste afsnit af 'Arvingerne' er set. Du ligger på stuegulvet i fosterstilling og hvisker 'mere, jeg må have mere med Sunshine, Gro og Emil'. Kære ven. Det er bare skuespillere, og de er allerede klar med nye projekter.

storybild

(Billede: OLUFSON JONAS)

Sunshine eller Maria Bach Hansen spiller lige nu selveste Mohammed Ali (altså bokseren, ikke ham fra 'X Factor') på Mungo Park-teatret. Til maj fortsætter hun med at fremføre Helle Helle-bogen 'Dette burde skrives i nutid' samme sted.

Skat kan have snydt arvinger for millioner
Skat kan have snydt arvinger for millioner

Trine Dyrholm har lavet en tysk film, der hedder 'Who Am I', der får premiere syd for grænsen den 2. oktober.

Carsten Bjørnlund har været på Malta og fjolle rundt med Hella Joof og Bodil Jørgensen. Den film hedder 'Malta All Inclusive' og har premiere den 25. december. Hvis ikke du kan vente, kan Carsten opleves lige nu som folketings-kandidat i teater-stykket 'Sparta' på Teater V i Valby.

Sådan tror danskerne 'Arvingerne' slutter
Sådan tror danskerne 'Arvingerne' slutter

Mikkel Boe Følsgaard har gang i to nye film. Den ene på dansk i selskab med Jens Albinus. Filmen hedder 'Lillebror' og optagelserne skulle være i gang lige nu i Nordjylland omkring Hirtshals. Den anden er amerikansk og har titlen 'The Clown'. Her skal Mikkel eftersigende spille sammen med Stacy Martin fra Lars Von Triers 'Nymphomaniac' og Pål Sverre Hagen fra 'Kon-Tiki'.

Succes: 'Arvingerne' hitter i Norge
Succes: 'Arvingerne' hitter i Norge

Sidst men ikke mindst har vi Jesper Christensen, der snart er aktuel i den tyske film 'Ich und Kaminski', hvor han spiller en gammel kunstmaler med en ung journalist i hælene. Christensen har også nuppet rollen som Norges Kong Haakon i det norske krigsdrama 'Kongens nei', der kredser om dramaet i 1940, da Haakon skulle beslutte, om Norge skulle overgive sig til nazisterne. Den har premiere i 2015.

Og så begynder de selvfølgelig alle sammen i april at optage anden sæson af 'Arvingerne', så de kan vende tilbage i dit tv i starten af 2015.

LÆS OGSÅ: Sunshine risikerer skattesmæk for 'Grønegården'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx