Af Mads Brandsen - 07/11-17 10:20

Populær dansk tv-vært endelig tilbage på skærmen efter halvandet års pausePopulær dansk tv-vært endelig tilbage på skærmen efter halvandet års pause

I anledning af kommunal- og regionsrådsvalget er et kendt ansigt tilbage på TV 2 Lorry.

storybild

(Billede: Ida Marie Odgaard)

Søndag var Line Baun Danielsen vært på en af regionalstationens debatter op til valget. Men det bliver ved det, fortæller hun til Ekstra Bladet.

'Jeg kan ikke holde til 12 timers-vagter og fire deadlines dagligt mere. Så nej. Det bliver ikke permanent', forklarer hun i en e-mail til avisen.

I 2016 stoppede hun som studievært på TV 2 Lorry efter at være gået ned med stress. Siden har hun lavet en populær blog, ligesom hun driver et kommunikationsbureau – og skriver klummer i BT.

Hun glæder sig over at være tilbage på tv-stationen, hvor mange af hendes kolleger fra dengang stadig arbejder, men den 55-årige autodidakte journalist vil ikke selv vurdere, hvordan det egentlig gik, da hun søndag aften styrede debatten om valget til Region Sjælland.

'Det må andre vurdere. Jeg var måske lidt 'moster skrap', men er det ikke sådan, at mit ry er i debatter?', spørger hun retorisk i mailen til Ekstra Bladet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom video vises i retten: Peter...
bt.dk
Regeringen vil lade tusindvis af...
bt.dk
Fra i dag kan du køre over Storebælt...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx