Af - 15/03-17 11:02

DR løfter sløret: Her er de nye dommere i 'Den store bagedyst'DR løfter sløret: Her er de nye dommere i 'Den store bagedyst'

Når den kommende sæson af DRs succes-program 'Den store bagedyst' ruller over skærmen til efteråret, så bliver det Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen der skal vurdere amatørbagernes glace, mousse og forhåbentlig perfekte snit.

Bildstrecke im Grossformat »

Når den kommende sæson af DRs succes-program 'Den store bagedyst' ruller over skærmen til efteråret, så bliver det Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen der skal vurdere amatørbagernes glace, mousse og forhåbentlig perfekte snit.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Allerede tirsdag meddelte DR i en pressemeddelelse, at Jan Friis Mikkelsen stoppede i sin vante rolle som dommer efter fem år, fordi man havde valgt, at helt nye kræfter skulle tage over, efter også Mette Blomsterberg i januar meddelte, at hun stoppede som dommer i programmet.

Den folkekære konditor fortalte, at hun ikke længere ønskede at være dommer i 'Den store bagedyst', fordi programmet var blevet for krævende at lave.

»Jeg har været meget mere træt og drænet for energi, når jeg kom hjem fra optagelserne. Og jeg kan bare mærke, at omkostningerne er blevet for store i forhold til det, jeg får ud af det. Jeg skal have fyldt min egen energitank op igen,« sagde Mette Blomsterberg i januar til DR.

Omvendt havde hendes tidligere meddommer på programmet, Jan Friis-Mikkelsen, gerne fortsat sin dommertjans, og derfor var han da også lettere skuffet, da han modtog nyheden om, at DR havde valgt andre dommere.

»Det første, jeg egentlig sagde, var 'øv'. For jeg synes, det var pissesjovt at være med, og jeg har mødt en masse fantastiske mennesker, som har brændt for det, de lavede. Man har været i et fantastisk miljø, og det smitter jo, så jeg er øv over, at det eventyr er slut nu,« sagde Jan Friis-Mikkelsen til BT tirsdag, hvor han dog understregede, at han fuldt ud forstår DRs beslutning om at tilføje helt nye kræfter til programmet.

Udover de to nye dommere vender Timm Vladimir tilbage i rollen som vært på 'Den store bagedyst'.

LÆS OGSÅ: Bagedyst-dommer efter fyring: Jeg ville heller ikke stå og ligne et fjols

LÆS OGSÅ: Bage-chok: DR fyrer Bagedyst-dommer

LÆS OGSÅ: Blomsterberg svarer igen: Her er sandheden om Bagedyst-stop

LÆS OGSÅ: Medie: Mette Blomsterberg i store økonomiske problemer

LÆS OGSÅ: Chok: Den Store Bagedyst-stjerne stopper

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
35-årig mand og to børn fundet døde:...
bt.dk
'Ung mor' er blevet single: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx