Af David Andersen - 14/11-17 10:12

Paradise-vært har 10 års julbilæum: Når jeg ikke laver tv, laver jeg detteParadise-vært har 10 års julbilæum: Når jeg ikke laver tv, laver jeg dette

'Paradise Hotel' er snart tilbage på skærmen - her kan du se, hvad programmets vært laver, når hun ikke er i Mexico.

Paradise-værten har mange jern i ilden

I 10 år har Rikke Gøransson taget to hele måneder ud af kalenderen for at rejse til Mexico og beværte 'Paradise Hotel', der i år bliver sendt for 14. gang.

Men når den kendte tv-vært rejser hjem til Danmark, vender hun ikke hjem til en tom kalender. Tvært imod.

Det er en stolt Rikke Gøransson, som metroxpress møder på den mexicanske vestkyst, hvor optagelserne til 'Paradise Hotel' netop er gået i gang.

- Jeg har fået en flot kage ude på TV 3 og blomster og det hele, fortæller jubilaren, der har tænkt meget over sine 10 år i branchen.

- Det at have jubilæum som tv-vært i Danmark, tror jeg efterhånden kommer til at blive en mere og mere sjælden ting, fortæller hun og fortsætter:

- Så at holde 10 år i tv-branchen, det kan man godt give sig selv et lille skulderklap for, tror jeg.

Mange tror måske, at Rikke Gøransson ligger på den lade side, så snart skosålerne rammer den danske muld. Men det er ikke tilfældet, fortæller tv-værten til metroxpress:

- Jeg læser til psykoterapeut ved siden af inde på Psykoterapeutisk Institut. Jeg har også lige taget en dokumentarfilminstruktøruddannelse; jeg er uddannet fitnesstræner, kostvejleder. Så jeg laver også andre ting end at være 'Paradse'-vært.

I videoen øverst i artiklen fortæller Rikke Gøransson mere om sit værtsjob - og hvad hun drømte om at arbejde med som voksen, da hun var lille.'Paradise Hotel' har premiere i det nye år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
LIGE NU: Person stukket ned ved...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx