Af LISE NYGAARD, REALITYPORTALEN.DK - 08/05-17 20:07; Opdateret: 08/05-17 22:32

Christiane afslører: Sender sin søn i kontroversiel institutionChristiane afslører: Sender sin søn i kontroversiel institution

Christiane og Liams søn skal ikke gå i en almindelig vuggestue.

storybild

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor er begge travle forældre, men heldigvis har de en barnepige til at hjælpe med at passe sønnen Constantin. Hvilket er nødvendigt, for det smukke forældrepar har valgt en sen institutionsstart

- Han starter først i institution, når han bliver et år, da han skal i Rudolf Steiner institution, og der starter man først, når man er et år, skriver Christiane i en Q&A på Chrichri.dk.

LÆS OGSÅ: Rørt Maria Sebens takker for støtten efter abort: Det har været så overvældende

Rudolf Steiner var en østrigsk filosof, som grundlagde en skole i Stuttgart i 1919, og siden er det blevet til omkring 1000 skoler rundt om i verden, heraf 16 i Danmark. Skolerne og børnehaverne, der bærer filosoffens navn, har stort fokus på kreative fag og sociale kompetencer.

Eleverne går ikke til afgangsprøve eller modtager karakterer, og her adskiller den sig altså en del fra den danske folkeskole – lige så vel som en fuld Rudolf Steiner-skole indtil efter 12. klasse heller ikke er officielt adgangsgivende til videregående uddannelser.

LÆS OGSÅ: Linse er lun på skiinstruktør

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindeligt bragt hos realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Barcelona-stjernens sidste finale:...
bt.dk
Kraftig brand i villa: Politiet beder...
bt.dk
Chefforhandler: 'Vi ved alle sammen,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx