Af Berit Hartung - 26/01-18 18:12

Bookmakerne har allerede talt: Her er vinderen af X FactorBookmakerne har allerede talt: Her er vinderen af X Factor

De vurderer, at vedkommende har nogle stærke kort på hånden.

storybild

X Factor dommertrioen Remee, Sanne Salomonsen og Thomas Blachmann til pressemøde før sidste sæson af X Factor. Bookmakerne tror på, at Sanne Salomonsen vinder showet med en af sine unge artister. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Det bliver hele Danmarks Rockmama og én af hendes unge artister, der vinder X Factor. Det mener i hvert fald Danske Spil.

45 år på scenen og en stærk ung kategori. Det er to stærke kort, Sanne Salomonsen har på hånden, når hun som ny dommer i den sidste sæson af DR-successen X Factor skal hjælpe tre nye unge talenter gennem de kommende live-shows.

Oddssætterne hos Danske Spil tror så meget på den erfarne rockdiva, at de allerede nu - før det står klart, hvilke tre solister, hun vælger at satse på - melder ud, at de tror på, at hun ender med at vinde det hele.

»Sanne Salomonsen har fået de unge som kategori, og statistikken peger på, at det er blandt de unge, en vinder skal findes,« siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

Det er dog ikke udelukkende statistikken, den oddsansvarlige hæfter sig ved.

»Vi har store forventninger til Sanne Salomonsen. Hidtil har vi set en selvsikker og scenevant dommer, og så skal man ikke undervurdere hendes 45 år lange karriere, hvor hun helt sikkert kan give noget videre til sine deltagere,« siger Peter Emmike Rasmussen.

Spil-giganten vurderer derfor, at Sanne er favorit til at vinde og giver hende odds 2,10.

Remee og hans voksne-kategori ligger til odds 2,70, mens Thomas Blachman med den traditionelt set svære gruppe-kategori har fået odds 4,00.

Du kan se fredagens afsnit af X Factor på DR1 klokken 20.00.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
BT-journalist udsat for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx