Af Simon Boas - 11/09-17 20:28

Krimi-stjernes datter død på festival: 28-årig mistænkt for drabKrimi-stjernes datter død på festival: 28-årig mistænkt for drab

En ung kvinde er blevet fundet død på en britisk festival. Hun er nu blevet identificeret som datteren til en kendt britisk skuespiller.

storybild

Liget af Louella Michie blev mandag eftermiddag fundet i et skovområde på den britiske festival Bestival. Hun blev 25 år gammel.

Den 25-årige kvinde, der natten til mandag blev fundet død på festivalsområdet til den britiske festival Bestival, er ifølge BBC nu blevet identificeret.

Kvinden er blevet identificeret som Louella Michie. Hun er datter af serieskuespilleren John Michie - billedet herunder - der har medvirket i adskillige tv-produktioner - heriblandt krimi-serien 'Taggart' og hospitalsdramet 'Holby City'.

Louella Michie, der er fra London, blev fundet i et skovområde på festivalpladsen, og politiet har mandag anholdt en 28-årig mand, som man mistænker for at have dræbt den 25-årige kvinde.

»Efter at have fundet kvinden, har vi nu iværksat en større undersøgelse,« lød det tidligere mandag fra politiinspektør i Dortset, Sarah Derbyshire.

Hun tilføjede, at man blandt andet er ved at undersøge, hvad der har været dødsårsagen, og at man arbejder tæt sammen med festivalen for at opklare sagen.

A post shared by LUCIAN MICHIE ® (@louella_eve) on

A post shared by LUCIAN MICHIE ® (@louella_eve) on

Bestival er en fire dage lang festival, der første gang løb af stablen i 2004. Hidtil har festivalen været afholdt på øen Isle of Wight, men i 2017 var første gang, at festivalen blev afholdt i byen Dorset nær Bournemouth.

Blandt de optrædende til festivalen i år var blandt andet Pet Shop Boys, The XX og danske Kölsch, der også er kendt under navnet Rune RK. Bestival sluttede søndag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Glad Astralis-spiller efter triumf:...
bt.dk
Tallene eksploderer: Nu må tusindvis...
bt.dk
BTs karakterer efter vildt brag i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx