Af - 04/03-15 20:46

Har du lagt mærke til, hvem der mangler på 'Paradise Hotel'?Har du lagt mærke til, hvem der mangler på 'Paradise Hotel'?

De fleste typer har i løbet af de første 11 sæsoner været igennem 'Paradise Hotel', men der mangler stadig én. Hvorfor er der ikke nogle handicappede med? TV3 og tidligere deltagere giver deres bud.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre og se hvad sidste års deltagere mener om handicappede på hotellet, Det vigtigste for mig hos en partner er personligheden. Om vi har god kemi, stoler på hinanden, og jeg kan være afslappet i hans selskab. Jeg kunne aldrig finde på at vælge en fysisk handicappet fra, såfremt vi havde det rigtig godt sammen, men hvis handicappet forhindrede kommunikation mellem os, ville jeg muligvis vælge ham fra. Jeg har ikke nogen anelse om, hvordan jeg ville reagere i sådan en situation. Umiddelbart tror jeg ikke, jeg ville vælge en handicappet fra, hvis vi var mentalt på bølgelængde. Jeg har dog svært ved at forestille mig en handicappet på hotellet. Det er psykisk hårdt at deltage i spillet, og hvis man i forvejen går og føler sig anderledes, tror jeg, det vil blive enormt svært at komme igennem. Alle mennesker er smukke på hver sin måde. Det vil kun være fedt, hvis der tjekkede en flot fyr ind, som eventuelt manglede en arm, som måske kunne være et forbillede for unge med samme handikap. Jeg tror, det vil være svært for en døv, da det jo meget handler om at snakke taktik. Jeg ville ikke vælge en partner fra på grund af et fysisk hancikap, men vurdere, om han vil være god for mig, og jeg kunne se os komme langt sammen. Jeg ville nok kigge en ekstra gang, hvis der tjekkede en pige ind, der manglende arme, ben eller havde et andet handicap, men jeg ville stadig tage imod hende med åbne arme. Jeg ville vælge en døv fra, da der ville være kommunikative problemer. Jeg ville vælge en blind, men det ville ikke være optimalt, da der er stor fokus på intimitet i programmet. 'Paradise Hotel' er en isoleret verden, hvor alting er langt mere overfladisk og falsk. Jeg vil ikke have noget imod at bo sammen med en, der har én arm eller ben. Men det ville give kommunikationsproblemer at stå med en døv eller stum. Det handler om at have en partner, der kan hjælpe dig, så hvis personen ikke kan det, vil det være et minus i min bog, at hun havde et fysisk defekt.

Hvornår får vi en 'Paradise Hotel'-deltager med et handicap, spørger radikal byrådsmedlem i Fredensborg kommune Kristian Hegaard i Politiken onsdag.

TV: Sex på Paradise Hotel? Disse deltagere er klar
TV: Sex på Paradise Hotel? Disse deltagere er klar

Han sidder selv i kørestol og mener, at folk med fysiske handicap bliver stigmatiseret i medierne. De får kun taletid, når de skal tale om at være handicappet og udelukkes derfor fra andre emner.

Hos TV3 mener man, at de handicappede bare skal se at komme til casting.

- Vi har aldrig haft handicappede ansøgere til 'Paradise Hotel'. Vi afviser ikke nogen på forhånd og har haft alle mulige forskellige mennesker med i vores programmer, lyder det fra pressechef Søren Hedman. Han erkender dog, at hotellet ikke er særlig handicapvenligt med de mange trapper.

TV: Rikke Gøransson vil give plads til skurken
TV: Rikke Gøransson vil give plads til skurken

- Det vil kræve, at man bygger en sliske, og da vi kun lejer hotellet, er det ikke noget, vi har kontrol over. Det er op til de mexicanske ejere, hvis det skulle komme dertil.

TV: Ond flirt og sære madvaner: Se årets sjoveste Paradise-hemmeligheder
TV: Ond flirt og sære madvaner: Se årets sjoveste Paradise-hemmeligheder

Metroxpress har spurgt en række af deltagerne fra sidste års 'Paradise Hotel' om de ville vælge en deltager fra i en parceremoni, hvis personen havde et fysisk handicap. Se hvad de svarede øverst.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx