Af - 15/09-15 16:25

Vanvittig præstation: Her gennemføres 'umulig' forhindringsbaneVanvittig præstation: Her gennemføres 'umulig' forhindringsbane

Imens vi stadig venter på at finde den danske 'Ninja Warrior' viser den 30-årige bjergklatrer her hvordan det skal gøres.

storybild

(Billede: Ninja Warrior)

Skulle man kåre en verdensmester til børnelegen 'jorden er giftig', ville 30-årige Isaac Caldiero fra Salt Lake City været et godt bud.

Mandag aften blev han den første amerikaner nogensinde til at gennemføre den ekstreme forhindringsbane i tv-showet 'Ninja Warrior.

TV: Se de nye vanvittige udfordringer i 'Ninja Warrior'
TV: Se de nye vanvittige udfordringer i 'Ninja Warrior'

Programmet, der netop har haft dansk premiere på Kanal 5, har kørt i syv sæsoner i USA, og efter at Isaac Caldiero både forsøgte sig i 2013 og 2014, lykkedes det endelige at gøre det umulige og klare sig igennem og vinde én million dollars.

I tv-klippet, der går verden rundt, ser man Isaac Caldiero, der ud over at arbejde som afrydder på en restaurant også er bjergklatrer, på overlegen vis klare det ene vanvidsstunt efter det andent, i mens hans stolte kæreste Laura ser til fra sidelinjen.

TV: Er store muskler en fordel i ‘Ninja Warrior’?
TV: Er store muskler en fordel i ‘Ninja Warrior’?

Da han endelig når i mål, lyder det begejstret fra kommentatorerne:

- Hvem siger at drømme ikke kan gå i opfyldelse?

Men nok smalltalk. Ord kan ikke beskrive Isaac Caldieros præstation. Se i stedet med her:
LÆS OGSÅ: TV: Vil du kunne klare verdens vildeste forhindringsbane?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx