Af - 30/12-16 09:08

Kan du huske storesøsteren fra 'Beethoven'? Sådan ser hun ud i dagKan du huske storesøsteren fra 'Beethoven'? Sådan ser hun ud i dag

I 1992 havde familiefilmen 'Beethoven' premiere. I dag - 24 år senere - er nogle af skuespillerne ikke til at kende. Det gælder blandt andet hende, der spillede storesøsteren.

Bildstrecke im Grossformat »
Hun spillede storesøsteren i filmen 'Beethoven'. Bonusinformation: I film nummer to havde hun klippet sit flotte, krøllede hår i en pagelængde. Her ses de tre børn. Drengen i midten, 'Ted Newton', blev spillet af skuespilleren Christopher Castile. Lillesøsteren i højre side af billedet, hvis karakter hed 'Emily Newton', blev spillet af skuespilleren Sarah Rose Karr. Den første 'Beethoven'-film havde premiere i 1992. Kan du gætte hvem? Klik videre for at se hvem af disse tre, der dengang i 1992 spillede med i familiefilmen. Den gamle, hvidhåret mand til højre på billedet før er den skuespiller 'Charles Grodin', der spillede faren i filmen. I dag er faren fra 'Beethoven'-familien 82 år. Klik videre for at se, hvordan hun ser ud i dag. Til venstre i billedet ses skuespilleren Bonnie Hunt, der spillede 'Alice Newton', moren i 'Beethoven'-filmen. Her ses hun sammen med skuespilleren Julia Roberts og George Clooney. I dag er Bonnie Hunt 55 år. Skuespilleren Stanley Tucci var også en del af holdet bag 'Beethoven'. Han spillede en af de to skurke, der forsøgte at fange 'Beethoven'. Svaret er: Ja! Han spillede en skoleelev i filmen. Siden har han virkelig fået succes som skuespiller. Skuespilleren David Duchovny spillede også med i den første 'Beethoven'-film. Han spillede en mulig investor. I dag er han bedre kendt for sin hovedrolle i tv-serien 'Californication'. Sådan så filmens hovedperson ud. I dag er hunden formegentlig død. Det er trods alt helt tilbage i 1992, at filmen havde premiere. Hun spillede rollen som 'Brie', der pønsede på at investere i farens firma. Den store skuespiller medvirkede også i hundefilmen.

Klik dig gennem billedgalleriet og få et gensyn med nogle af skuespillerne fra den første 'Beethoven'-film.

Hun havde rødblond hår og store krøller. Har du set den klassiske familiefilm 'Beethoven', glemmer du nok ikke skuespilleren Nicholle Tom, der spillede rollen som storesøster 'Ryce Newton' i filmen.

I dag - 24 år efter - at 'Beethoven' havde premiere, er det er nok de færreste, som ville genkende Nicholle Tom, hvis de så hende på gaden. Hun er nemlig blevet 38 år, og dermed en voksen kvinde.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte.

Se selv:


Nicholle Tom spillede også med i 'Beethoven 2' som udkom i 1992. Fra 1994 til 1995 spillede hun med i 'Beethoven', som blev til en tv-serie.

Hun spillede også rollen som 'Maggie Sheffield i den populære tv-serie 'The Nanny', som på dansk hed 'Alletiders barnepige'.

Skuespillerne fra tv-serien 'Alletiders barnepige', som Nicholle Tom spillede med i

I dag arbejder Nicholle Tom stadig som skuespiller, men hun spiller ikke umiddelbart med i nogle større film, som man generelt kender til i Danmark.

Her er flere billeder af Nicholle Tom.LÆS OGSÅ: Kan du huske Krumme fra 'Krummerne 3'? Her er han i dag

LÆS OGSÅ: Husker du Emma Pi? Sådan ser hun ud i dag

LÆS OGSÅ: Kan du huske Nikitas frække kjole? Nu kan den blive din

LÆS OGSÅ: TEST DIG SELV: Kan du huske deltagerne fra 'Den store bagedyst' 2016?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Lige efter brylluppet: Brudgom dræbt...
bt.dk
Åbenhjertig Michael Laudrup: Derfor...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx