Af - 17/11-15 20:39

TV: Gift ved første blik - Har Randi og Niels virkelig INGEN konflikter?TV: Gift ved første blik - Har Randi og Niels virkelig INGEN konflikter?

Kan det virkelig passe, at Randi og Niels fra Gift ved første blik ikke har noget som helst at være uenige om? Metroxpress satte sig for at finde svaret.

Efter aftenens program er Poul og Lene i tvivl om de skal fortsætte eksperimentet. Randi og Niels er derimod gået igennem eksperimentet stort set uden konflikter indtil videre (Credit: DR1/Snowman Productions Aps) Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Tredje udgave af Gift ved første blik har budt på flere konflikter end kærlighed.

Første arrangerede ægtepar - Ane og Ulrik - forlod Gift ved første blik få uger inde i eksperimentet.

Efter aftenens program står det samtidig hen i det uvisse, om Poul og Lene også vælger at tage vielsesringene af og forlade programmet før tid, efter at Poul "slog op" med Lene, fortrød, og Lene derefter blev i tvivl om hun ville fortsætte efter Pouls behandling.

Men hos Randi og Niels er konflikterne udeblevet programmet igennem - med undtagelse af, da Randi i et af de første afsnit fortæller, at hun på ingen måde er begejstret for Niels' rygning.

Han gjorde det dog hurtigt klart, at smøgerne ikke blev lagt på hylden, men det gjorde konflikten til gengæld, og siden har man i programmet kun hørt rosende ord mellem de to sammensatte turtelduer.

Blandt andet udtalte Niels i aftenens program, at han aldrig havde set Randi sur - og at han nok også var gået hen og blevet lidt forelsket.

TV: Ane fra Gift ved første blik - Nu er jeg på Tinder
TV: Ane fra Gift ved første blik - Nu er jeg på Tinder

Og det er ikke kun på tv, at alt indtil videre ånder fred og idyl mellem de to jyder, mens Niels sætter lamper op og de sammen tager til Vorbasse marked og nyder kræmmerlivet.

På spørgsmålet om, hvorvidt, der virkelig ikke har været andre konflikter end rygningen indtil videre, svarer hun et kort og klart "nej".

Ingen diskussioner om, hvor længe æggene skal koges, ingen diskussioner om sko, der står og roder de forkerte steder, forsikrer hun.

Én lille ting kan hun dog komme i tanke om.

- Der har jo været den her afstand på 50 kilometer imellem os. Vi har snakket lidt løst og fast om det, og Niels er den, der har stået mest fast på, at han gerne ville blive i sit hus, men uanset hvad, kan vi heller ikke være i mit lille hus, så det er ikke en egentlig konflikt, siger hun.

TV: Poul: Jeg var tæt på at forlade programmet
TV: Poul: Jeg var tæt på at forlade programmet

Der er faktisk slet ikke noget irriterende ved Niels, fortæller den 31-årige salgsassistent fra Hejnsvig.

- Jeg kan kun komme på hans rygning, ellers kan jeg slet ikke komme på noget, fortæller Randi, der både tror, at parret har klaret sig så godt i eksperimentet indtil videre på grund af, at de er et godt match og på grund af deres fælles forventninger til eksperimentet.

- Jeg lagde meget vægt på, at jeg skulle føle mig tryg og overleve de fem uger, og at vi skulle lære hinanden at kende. Jeg ville ikke have nogle forventninger, for så kunne man let blive skuffet, fortæller hun.

Til gengæld kan hun bedre sætte ord på, hvad hun indtil nu godt har kunnet lide ved Niels i programmet.

- Han giver mig tryghed og nærvær, siger hun.

Om tryghed, nærvær og hyggelige kræmmermarkeder er nok til at få Randi og Niels til at fortsætte ægteskabet, når eksperimentet slutter, må du dog vente endnu en uge med at finde ud af.

Gift ved første blik: Første par er gået fra hinanden
Gift ved første blik: Første par er gået fra hinanden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx