Af Julie Laurs Bundgaard - 05/02-18 14:15

Remee i skudlinjen til Zulu Awards: Nægtede ifølge vært at deltage, fordi efterfesten ikke skulle holdes på hans natklubRemee i skudlinjen til Zulu Awards: Nægtede ifølge vært at deltage, fordi efterfesten ikke skulle holdes på hans natklub

X-factor dommer og hitmaker, Remee Jackman, skulle angiveligt have uddelt en pris til årets Zulu Awards, men nægtede at dukke op, da han fandt ud af, at efterfesten ikke skulle holdes på hans natklub, Arch.

storybild

Remee kom i skudlinjen til Zulu Awards 2018. (Billede: PORUP, MALENE)

Sådan fremlagde værten, Anders Breinholt, det i hvert fald, da Zulu Awards 2018 søndag aften løb over skærmen.

Fra et repos i den festivalstemte Royal Arena, uddelte værten på sarkastisk vis verbale øretæver til Remee, der sammen med sin forlovede Mathilde Gøhler angiveligt skulle have uddelt prisen for årets originale tv-program.

»Til den næste kategori kommer ikke IKKE X-factor dommer Remee og hans forlovede Mathilde Gøhler. Se, meningen var, at de skulle have overrakt prisen for årets originale tv-program, men da Remee hørte, at årets efterfest bliver holdt på en anden natklub end sin egen, Arch, så ringede han og sagde: 'Det kan i godt glemme alt om,« sagde Anders Breinholt under showet og tilføjede:

»Og der vil jeg bare sige undskyld Remee. Undskyld. Vi troede, at den var gået konkurs, og det var den så ikke. Det kommer ikke til at ske næste år. Det lover jeg.«

Remee og hans forlovede Mathilde Gøhler skulle angiveligt have overrakt en pris til Zulu Awards 2018. (Billede: KHAN TARIQ MIKKEL)

I stedet var det komikerne Charter McCloskey og Magnus Millang, der gik på scenen for at overrække prisen for årets originale tv-program.

Ifølge X-Factor-dommeren selv, er der dog en ganske anden forklaring på, at han ikke var til stede til Zulu Awards 2018.

'Tror du ikke bare det var en joke .. har ikke set det og har derfor ingen kommentarer, men jeg kunne ikke den dag,' skriver Remee i en besked til BT og Metroxpress.

Hvis der ikke er hold i, at du har afvist at overrække prisen, fordi efterfesten skulle holdes et andet sted, hvad synes du så om, at der bliver lavet sådan en joke på din bekostning?

'Det lyder selvfølgelig ikke super sympatisk. Jeg er ellers glad for at se Anders' (Breinholt, red.) store succes og var måske nok blevet ked af det, hvis jeg havde haft et firma, der var gået ned. Det har jeg ikke,' skriver Remee, som tilføjer at der i øvrigt kun kan være 400 personer på hans natklub Arch.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx