Af Jonas Sand, Realityportalen.dk - 11/03-17 10:38

Ung mor med overraskende udmelding: 'Mit barn skal ikke gå i skole'Ung mor med overraskende udmelding: 'Mit barn skal ikke gå i skole'

En 'De Unge Mødre'-deltager afslører nu, at hun har truffet en afgørende beslutning om sit barns fremtid.

storybild

Martinna Petersen, hendes mand Mikkel og deres barn. (Billede: Janus Nielsen)

‘De unge mødre’-deltageren og manden Mikkel er blevet enige om, at børnene ikke skal gå i folkeskole.

‘De unge mødre’-deltageren Martinna Petersen har aldrig været bange for at gå imod strømmen, når hun skal træffe beslutninger om, hvordan hun skal leve sit liv. Det har hun flere gange gjort det klart i Kanal 4-serien.

'Ung mor': Derfor ønskede jeg baby død
'Ung mor': Derfor ønskede jeg baby død

Her har tv-seerne blandt andet fået lov til at se, hvordan hun lever som veganer og hjemmegående, og hvordan hun og manden Mikkel opdrager deres børn efter ifavnske principper med samsovning og langtidsamning. Og nu har den unge mor taget endnu en stor beslutning.

– Mine børn skal ikke gå i folkeskole, friskole eller nogen som helst andet skole. De skal gå i vores egen lille, private og hyggelige hjemmeskole. Den skole skal Milan, Elliot og mine søsters tre børn være en del af – og alle vores fremtidige børn selvfølgelig, fortæller hun på sin blog.

'De unge mødre': Tvangsfjernelser på stribe
'De unge mødre': Tvangsfjernelser på stribe

– Jeg har førhen fortalt, at vi havde et stort ønske om at bo sammen med min søster og hendes familie, da vi har mange fælles drømme for fremtiden, og det her er altså en af dem. Vi har det her livs- og skoleprojekt sammen, og vi er så glade for vores beslutning.

Inspireret af søsteren
Martinnas søster, Melanie, der også er hjemmegående, har siden sidste sommer undervist sin ældste søn derhjemme. Det er gået godt, og ‘De unge mødre’-deltageren fortæller på sin blog, at søsteren har været en stor inspiration for hende.

Og selv om de to mænd naturligvis også skal tage del i undervisningen, så bliver det primært Martinna og søsterens opgave til hverdag.

Kan du huske Malou Stella fra 'De unge mødre'? Så trænet er hun i dag
Kan du huske Malou Stella fra 'De unge mødre'? Så trænet er hun i dag

– Både Mikkel og jeg kommer til at stå som ansvarlige for undervisningen af vores drenge. Melanie og hendes mand står som ansvarlige for undervisning af deres børn. Vi kommer til at hjemmeskole børnene sammen alle fire, men da Melanie og jeg går hjemme til hverdag, så er det naturligvis os, der kommer til at være mest sammen med børnene, siger Martinna til Realityportalen.dk.

“Børnene skal have lysten”
Planen er, at børnene skal tage hele deres skolegang derhjemme, men det kan nå at ændre sig.

Blev kendt som ung mor: Gravid realitystjerne fundet død
Blev kendt som ung mor: Gravid realitystjerne fundet død

– Jeg kan ikke sige, hvor længe Milan og Elliot skal hjemmeskoles. Umiddelbart er det til 9. klasse, men det er naturligvis noget, vi ser på løbende, da det også handler om, at børnene skal have lyst til at gå i hjemmeskole, siger Martinna, der sagtens mener, at de kan undervise børnene hele deres skolegang, selv om de ikke er uddannede lærere.

– Ja, det kan vi naturligvis. Ellers ville vi jo ikke vælge det, slår hun fast over for Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

De Unge Mødre fraklip: Det så du IKKE på TV!
De Unge Mødre fraklip: Det så du IKKE på TV!

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx