Af Thomas Ambrosius - 22/12-17 16:20

Caster: Her er det perfekte hold til 'X Factor' på TV 2Caster: Her er det perfekte hold til 'X Factor' på TV 2

TV 2 har købt rettighederne til 'X Factor' fra DR. Her er en casters bud på de tre dommere i det nye setup.

storybild

(Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

X Factor-fans over det ganske land åndede lettede op, da TV 2 torsdag meddelte, at tv-stationen overtager X Factor, når DR slipper tøjlerne efter 2018-sæsonen, som skydes i gang nytårsdag.

Kanalchef på TV 2  Lotte Lindegaard ønsker ikke at gå ind i debatten om, hvorvidt Thomas Blachmann og Remee skal trækkes med over i TV 2s udgave af det populære talentprogram, som trækker omkring en million seere.

Pr-agent og caster Elisa Lykke, som blandt andet har været caster på 'Masterchef Special' på TV 3 og 'Hvem vil være millionær' på TV 2, har et skarpt blik for, hvad der fungerer på tv. Hun vil gerne give sit bedste bud på, hvem TV 2 skal placere i dommerpanelet og ikke mindst sætte til at styre løjerne i den vigtige værtsrolle, som Sofie Linde i dag indtager på DR.

»Det bliver svært uden Thomas Blachmann og Remee, men det er ikke umuligt, hvis de ikke vil med over på TV2. De er vanvittigt dygtige som coaches for talenterne, og indbyrdes er der en kamp imellem dem, som giver programmet enormt meget nerve. Mit alternative drømmescenario vil være et dommerpanel bestående af Steffen Brandt, Thomas Helmig og Aura,« siger Elisa Lykke og uddyber:

»Steffen Brandt vil have tyngden, retorikken og den der The Grand Old Man-udstråling. Det har Thomas Helmig også, men han har samtidig lidt mere kant. Han er lidt mere rock 'n roll med fuld fart på, mens Steffen Brandt er den lidt mere følsomme type. En kvinde som Aura, vil bibringe det farverige. Hun er smuk, og hun har det der verdens-look. Hun vil se fantastisk ud mellem to tunge herrer.«

Steffen Brandt, Aura Dione og Thomas Helmig er casterens drømme-trio som 'X Factor'-dommere på TV2.

TV 2 bør ifølge Elisa Lykke gøre sig store anstrengelser for at trække Sofie Linde med over som 'X factor'-vært på TV2.

»Sofie Linde er min favorit. Jeg elsker hende. Hun er en vært, som har det hele. Seerne kan identificere sig med hende. Hun er så meget i øjenhøjde med seerne, med folket. Alle elsker hende. Hun er farverig, og så er hun sig selv. Hun lader sig ikke diktere. Hun er genuin. Hun er bestemt min favorit,«siger Elisa Lykke.

TV 2 kunne også gå efter at få Cecilie Lassen, kendt som dommer i 'Danmark har talent' på TV 2, til at træde ind i værtsrollen.

»Hun ville gøre sig godt. Hun har indsigten fra sin rolle som dommer i 'Danmark har talent, hun har erfaring med at tage hånd om de unge talenter, og så har hun ikke mindst 'the looks',« siger Elisa Lykke.

En anden og måske mere oplagt mulighed for TV 2 er at gøre op med, at værten på 'X Factor' partout skal være en kvinde, påpeger casteren.

»Det kunne være det U-turn, som TV 2 skal tage på programmet for at forny det. TV 2 kunne sætte to mandlige værter på, som TV 2 allerede har gjort med Felix Smith og Christopher Læssø i 'Danmark har talent'. De kunne for eksempel tage Abdel fra DR og sætte ham sammen med en ung komiker som Melvin Kakooza, som har vundet DM i stand up i år. Abdel er empatisk, men tør også gå over stregen. Han har en meget likeable-udstråling. Det ville være et frækt træk at sætte dem sammen, så man både har det humoristiske og det empatiske i værtsrollen.«

I en mail til metroxpress skriver Remee: 'Jeg tror, det er den rigtige udvikling for både DR, 'X Factor' og TV 2, at der sker et skift efter denne sæson, og jeg ser positivt på det, uanset om det er med eller uden os som dommere'.

Metroxpress har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Thomas Blachmann.

Her er bookmakernes favoritter:

Hvem bliver  X Factor-vært på TV2?

Her er bookmakerfirmaet Bet25.dks favoritter:

Stephanie Potalivo: Odds: 2,5

Sofie Linde: Odds: 3,0

Sarah Grünewald: 7,0

Sofie Lassen-Kahlke: Odds: 10,0

Lene Beier: Odds: 10,0

Christiane Schaumburg-Müller: Odds: 15,0

Julia Sofia Aastrup: Odds: 15,0

Eva Harlou: Odds: 25,0

Louise Wolff: Odds: 25,0

Hvem bliver X Factor-dommer på TV2?

Her er bookmakerfirmaet Bet25.dks favoritter:

Thomas Blachmann: Odds: 1,25

Remee: Odds: 1,9

Stine Bramsen: Odds: 2,35

Lina Rafn: Odds: 2,5

Sanne Salomonsen: Odds: 3,0

Nanna Oh Land Øland: Odds: 3,0

Søren Rasted: Odds: 3,0

Medina: Odds: 4,0

Pernille Rosendahl: Odds: 4,0

Anne Linnet: Odds: 5,0

Christoffer: Odds: 5,0

Ida Corr: Odds: 5,0

Nahiba: Odds: 5,0

Liam OConnor: Odds: 5,0

Shaka Loveless: Odds: 5,0

Aura Dione: Odds: 6,0

Marie Key: Odds: 6,0

Simon Kvamm: Odds: 6,0

Rasmus Seebach: Odds: 7,0

Mette Lindberg: Odds: 8,0

Mich Cutfather Hedin: Odds: 8,0 

Thomas Helmig: Odds: 8,0

Peter Frödin: Odds: 8,0

Søren Huus: Odds: 8,0

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pølsebrød tilbagekaldes - risiko for...
bt.dk
'Diva'-Rikke afslører: Det skete der...
bt.dk
Lastbilchauffør død efter fald
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx