Af - 15/12-16 20:10; Opdateret: 28/12-16 10:43

Disse serier kommer på Netflix i januarDisse serier kommer på Netflix i januar

Glæd dig til nye sæsoner fra blandt andet serierne 'The Vampire Diaries', 'Modern Family' og 'Sherlock'.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik dig gennem de mange nye serier - og nye sæsoner af velkendte serier, her. Sæson 7 Sæson 6 Sæson 4 Sæson 2 Sæson 2 Sæson 1. Serien byder på klassisk satire og komik. Sæson 3 Sæson 1. Serien er baseret på de succesfulde børnebøger. Sæson 1 Sæson 2 Sæson 1 Sæson 1. Frontier er en historiske adventure-dramaserie med Jason Momoa i front. Han er kendt for sin medvirken i blandt andet 'Game of Thrones' og 'Batman Vs. Superman: Dawn Of Justice'. Sæson 1: Part 1 Sæson 1 Klik videre og få svar. Britisk krimiserie. Israelsk politisk thriller. Serie for børn. Amerikansk dramafilm fra 2016 med Mark Duplass og Sarah Paulson. Første sæson af 'Fuller House' havde premiere på Netflix tidligere i år, hvor den blev sablet ned af anmelderne, men knuselsket af et nostalgisk publikum. Nu kommer anden sæson af serien, der følger de yngste karakterer fra 'Full House' ('Hænderne Fulde' på dansk), der nu er blevet voksne. Der kommer 13 nye episoder. Fra skaberne af 'Mythbusters' kommer denne serie, som mange kalder 'Mythbusters 2.0' Doku-serie om forskellige gidselsituationer verden over. Serie for børn. Mexicansk komediedrama. Original film fra Netflix i genren - og hld nu fast - overnaturlig science fiction-thriller. En scifi- og detektiv-serie, som er lavet i samarbejde mellem BBC America og Netflix. Hovedrollerne bliver spillet af Samuel Barnett og Elijah Wood. Romantisk dramafilm fra 2008 med Kate Winslet i hovedrollen. Britisk komediegyser i seks afsnit. 'Barry' er en amerikansk dramafilm fra NEtflix, der handler om Barack Obamas unge år på universitetet Columbia i New York anno 1981. Obama bliver spillet af den unge skuespiller Devon Terrell i sin spillefilmsdebut. Filmen blev vist på Toronto International Film Festival i september og har allerede modtaget rosende ord fra anmelderne. Fantasy gyserdrama hvor Vanessa "Van" Helsing redder verdenen fra uhyggelige vampyrer. Britisk-amerikansk musicaldrama fra 2012. Medvirkende: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried og Eddie Redmayne. Computeranimeret serie skabt af Guillermo del Toro, der blandt andet står bag filmen 'Pan's Labyrinth'. En tv-serie om tidsrejser med Eric McCormack i hovedrollen. Han er bedst kendt som Will fra 'Will & Grace'. Anden sæson af den japanske manga-serie. Doku-serie der følger Vine-stjernen Cameron Dallas i hans bestræbelser på at gøre karriere inden for andet en sociale medier. Dramafilm fra 1998 med Edward Norton i hovedrollen. Handler om nynazister i Los Angeles. Film fra 1959 med Charlton Heston i hovedrollen.

Der er ingen grund til at kede sig i januar.

I januar er det koldt og mørkt, og de flestes bankkonto har nok godt kunne mærke, at det lige har været december, hvor du har punget ud til julegaver. Så hvad er mere nærliggende end at tage en januar på sofaen foran skærmen?

En januar, som byder på nye serier, film og nye sæsoner af de klassiske serier. Det lover Netflix i en ny pressemeddelelse.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og det kulørte fra tv.

Streamingtjenesten har nemlig offentliggjort, hvilke serier der udkommer i januar 2017.

Der er en masse ny underholdning at kaste sig over. Se selv i billedgalleriet øverst i artiklen. Nedenunder kan du se, hvilke film Netflix som noget nyt tilbyder i januar.

Nu kan du se Netflix uden at være på nettet
Nu kan du se Netflix uden at være på nettet

LÆS OGSÅ: Pas på: Netflix-virus breder sig

LÆS OGSÅ: LISTE: Disse film og serier kommer på Netflix i december

LÆS OGSÅ: Dansk skuespillerinde får rolle i Netflix-serien 'Stranger Things'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksperter jubler over Kronprinsessens...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert: Derfor fik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx