Af - 06/09-15 21:25

TV: Er store muskler en fordel i ‘Ninja Warrior’?TV: Er store muskler en fordel i ‘Ninja Warrior’?

Hvem har fordelen på verdens sværeste forhindringsbane?

Mandag har Kanal 5 premiere på ‘Ninja Warrior’, hvor danskere prøver kræfter med verdens sværeste forhindringsbane. Programmet har allerede gået sin sejrsgang i lande som Japan og USA, men hvordan var det at deltage?

Vi har spurgt crossfit-atleten Dan Ertmann Poulsen og den fitnessinteresserede Nam Vu, der begge deltog.

Dan versus Nam!

Dan Ertmann Poulsen versus Nam Vu. Foto: Screenshot fra program 1

Hvorfor stiller du op?
Dan: - Det var, fordi jeg blev opfordret til det. I Crossfit Aalborg er jeg den barnlige og abekatten. Jeg har tit set det på tv og tænkt, at det var lige mig. Centerlederen blev kontaktet og spurgt, om vi ikke havde nogle seje, der ville stille op, så vi var en fire stykker fra Crossfit Aalborg. Det var skægt. Jeg er altid frisk på en udfordring.
Nam: - Fordi jeg så et opslag på Facebook, og det lød super interessant. Jeg har set programmet før i blandt andet Japan og tænkt, at det var noget, jeg gerne ville prøve. Jeg har altid været god til forhindringsløb og forhindringsbaner, så det lå meget naturligt at prøve det.

Hvordan var det så?
Dan:
- Det var virkelig sjovt at prøve banen og at være på. Jeg elsker at være i centrum med kameraer. Det falder mig naturligt. Mit problem var, at jeg var blevet for irriteret over ventetiden. Jeg morede mig nok lidt mindre, end jeg burde have gjort. Banen var ikke svær.
Nam: - Det fedeste ved at deltage var adrenalinen. Jeg var nervøs for at ryge i allerede på første forhindring. Jeg elsker adrenalinrusen.

TV: Vil du kunne klare verdens vildeste forhindringsbane?
TV: Vil du kunne klare verdens vildeste forhindringsbane?

Se Nam Vu i aktion herunder:

Er store muskler en fordel i ‘Ninja Warrior?
Dan:
- Muskler og udholdenhed er helt klart en fordel, jo længere man kommer hen på banen, hvor man skal hænge meget i sine arme.
Nam: - Muskler gør det bare sværere for en selv. Man skal bruge sin egen kropsvægt meget, og jo tungere man er, jo sværere er det.

Hvordan var det at være til et event med så meget testosteron?
Dan:
- Det var sådan lidt en blandet følelse. Man fik snakket med nogle mennesker, men man stod og håbede, at de faldt i før en selv. I ‘Ninja Warrior’ er alle på lige fod. Du kan være stor, tynd, mand eller kvinde - alle skal igennem samme udfordring, og sådan noget elsker jeg. Det er lige meget, hvem der kan backsquatte 200 kilo, det handler om, hvem der har modet.
Nam: - Det var spændende, for der var mange sjove typer med. Der er både eliteudøvere og spøjse typer, det var en blandet skare. Der var nogle, som var meget konkurrencemindede. Jeg prøvede at spørge, om de ville give råd til at varme håndleddet op, men de var ikke meget for at dele tips ud. Andre var selvfølgelig flinke nok.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx